Livet är inte Lets Dance.

Tid är det enda vi har! Det som skiljer oss från varandra är hur vi väljer att prioritera tiden. En klick av oss lever i dåtid, ältar hur det var förr också vidare. En klick pratar bara om allt som ska hända i framtiden och den sista lilla klicken försöker leva i nuet! Carpe Diem = Fånga dagen! Inte helt lätt, men det är något jag försöker. Varför skjuta på något jag kan göra nu?

Sedan sista uppdateringen har det rullat in några nya sponsor/samarbetspartner och några nya föredrag. Ett av föredragen är en riktig utmaning. Jag ska inspirera dryga 100 chefer…

Filar även på ett event för att dra in pengar till Barncancerfonden och det känns riktigt bra och gensvaret har varit TOPP! Vilket även inspirerar mig. Jag är helt enkelt taggad och förberedelserna börjar efter helgen. Kanske släpper jag all info på Vildmarksmässan om allt är klart tills dess.

I samarbete med Addnature har vi tagit fram en fleecetröja från Mountain Hardwear. På tröjans bröst är nya Everestloggan tillsammans med Addnatureloggan. Tröjan kostar inget extra för märkena, men för varje såld går 50 kronor till Barncancerfonden. Inte dumt inte dumt utan mycket bra!

Köp en direkt! Klicka på bilden så kommer du till shoppen. Det är en begränsad upplaga just nu.

Nu är det dags att sova! I morgon syns vi i Hammabybacken klockan 10 och tränar. Det är INTE som Lets Dance! Ingen dömmer dig ingen gnäller över träningsvärk utan vi kör så det ryker efter bästa förmåga!
Väl mött!

Fridens! /Pierre

Inte slapp!

Förvirringen kan få vem som helst att springa på puckar man inte ens ser. Förvirrad och missförstådd kan få vem som helst att gå åt fel håll eller komma på fel tid, fel dag och så vidare. Visst det har hänt att jag kommit till tandläkaren en vecka för tidigt men på rätt tid 🙂

Nu gäller det att vara ytterst proffesionel när det gäller mig och mina fördrag. Märker av beställarna att dom vill få samma kvalitet och leverans, men på olika tid. Det handlar inte bara om att komma tid, ha ha… Tiderna för föredraget varierar från 90 minuter till en timme och ska även hackas ner till en halvtimma. En halvtimma är en väldigt stor utmaning även för mig! 90 minuter är mer lagom om man ska koka ner hela min “Dröm om Everest!”

Jag skriver ner några spikade tider om någon av mina läsare vill komma och lyssna på något av dom planerade föredragen.

Bilden ovan hittade jag hos Haninge och Tyresö kommuner inbjuder
till gemensamt frukostmöte 11 februari
Dock är detta möte för småföretagarnas förening och inte för alla.

Jag kommer också att vara föredragshållare på Vildmarksmässan i Älvsjö. Följande tider:

 • Torsdag 10/3 kl 17.30 sal 2 ‘Drömmen om Everest’
 • Fredag 11/3 kl 14.30 sal 2 ‘Drömmen om Everest’
 • Lördag 12/3 kl 11.30 sal 2 ‘Drömmen om Everest’
 • Söndag 13/3 kl 10.30 sal 2 ‘Drömmen om Everest’
 • Lördag 26/3 kl ? “SPINN OF HOPE” spinning och föredrag för Barncancerfonden
 • Onsdag 30/3 för sponsorer “Drömmen om Everest”
  Väl mött där för Er som vill komma och lyssna!

  Alternativ för er som vill lyssna och inte resa någonstans så gjorde Radio Gotland P4 en intervju av mig som blev ett helt radioprogram som heter “I fokus Pierre Näsman” som är en hel timme med musik jag fick äran att välja. När intervjun gjordes så var det pirrigt värre men dom som jobbar med Radio har lyckats klippa ihop ett trevligt program. Måste bara tillägga att mitt föredrag är något helt annat men jag tar upp mycket av det jag berättar i intervjun plus en hel del annat till bilder som jag tagit under resans väg.

  Direktlänk till Radio Gotland P4 programmet “Förmiddag” “I Fokus Pierre Näsman”

  Länk till en undersida på min officiella hemsida “I Fokus Pierre Näsman” Radioprogrammet i Mp3…

  Det händer ganska mycket hela tiden och jag sliter med en ny version av min hemsida som jag bara måste få klar innan Vildmarksmässan. Nya sponsorer har hört av sig och nya har tecknat avtal. So far so good! Fridens!
  /Pierre