Bosön & Logica bootcamp

Dagen började som de flesta vardagar med att väcka barnen och se till att dom kommer till skolan. Min ritual går till så att jag går upp och väcker alla barnen så gott det går, he he… Sedan går jag på en kortare runda med hunden sedan gör jag om samma procedur med väckningen till hela styrkan är på benen. Idag var det som igår, svårt att få upp dom och jag fattar inte varför dom är så jäkla trötta.

Jag tidigarelade min hundprommis med min kompis Tommy. Vi stack ut på en kortare runda redan klockan 9. Vädret var grymt fint och vi höll bra tempo och fastnade ute på kärret vid fågeltornet.


Vi knatade först ner till Nyfors för att sedan dra vidare uppåt Rundemars hästgård.


På bilden har vi kommit till kärret vid fågeltornet. På bilden ser man Tommy och hundarna i bakgrunden. Vi tog en sväng över och runt hela isen.


Färska spår av trana i snön på isen. Vi hörde även ett jäkla liv en bit bort bakom en gran.


Vi såg några tranor som flög iväg. Jag han med att fota denna innan han också flög iväg. Det var lite knepigt motljus, men det syns i alla fall vad det är.


Enzo & Tyson älskar att busa och tokspringa på dom stora ytorna.


Tommy njuter av solen ute på kärret.


Snart kommer det här kärret att se helt annorlunda ut. En eller två veckor till så har det nog förändrats mycket från idag.


Tommy kollar läget.


Hm, ser ut som icebug storlek 44, he he… Kanske mina 😉


Kärret söderifrån.


Tyson i högform.


Fågeltornet.


På vägen till Krusboda genom skogen möter vi kompisen Per Jerberyd och hans son Rasmus som är nästa generation klättrare och bergsbestigare.


Rasmus med rygga och stavar redo för äventyr med pappa Per.


Per Jerberyd. Kolla in hans hemsida www.jerberyd.se länk finns under mina äventyrskompisar.


Svanar i gammelströmmen. Snart hemma.


En pimpelfiskare njuter av vårsolen på iskanten till gammelströmmen.

Prommisen höll visserligen högt tempo men vi körde på lite för långt och väl hemma blev det stressigt då jag skulle hinna med en del saker innan jag skulle fara till Bosön för att hålla ett föredrag.

Men jag var nöjd trots tidsbristen då jag läste av GPSen i mobilen. Vi hade averkat 10 kilometer och hade lust att knata vidare ut i nationalparken, men det lär bli fler dagar framöver.

Duschade och klädde om. Åkte först till kontoret för att lasta min rekvisita för föredraget och satte sedan kurs mot Bosön ute på Lidingö. Väl där mottogs jag av Ann, Petra & Monica från Logica.


På bilden: Ann, Monica & Petra på Bosön.

Såg en del kändisar i matsalen så som Malin Ewerlöf och fotbollslandslaget med flera. Pirrigt värre att komma där med en skyltdocka under armen i full Everestutstyrsel 🙂

Det pirrade en del i magen att få vara ett spännade inslag i Logicas konferens som gick under temat bootcamp. Jag körde mitt föredrag som har rubriken “Drömmen om Everest” där jag pratar om hur man sätter mål och jobbar med projektmodel med delmål för att nå hela vägen. Motivation, träning och att jobba med att höja sin lägsta niva och en hel del annat.


En bild på en del av publiken. Jag tyckte det kändes bra och fick en trevlig frågestund efteråt.

Det har varit en lång skön dag som nu är lagd till handlingarna.

Jag har precis varit inne på kompisen Anders Stävhags blogg och läst om hans bravader i Kathmandu och kan bara le brett och stort. Allt verkar vara lika rörigt som när jag var där om inte värre i år. Men det är helt underbart, ha ha. Klicka på länken Anders Stävhag under äventyrskompisar och följa hans Everestexpedition via Nordsidan. Jag håller tummarna för honom, Robin Trygg och Annelie Pompe och alla andra som klättrar Everest i år och hoppas att det blir en bra sässong!

Fridens!

Oflyt å stress, men det går ändå…

Att gilla läget är en klyscha som passar in på min dag. Men jag väljer att säga att man får ta det som det är och inte som det borde vara!

I morse var jag trött och drog mig till klockan 8 i sängen till oljudet av barnens fixande med frukost, TV, duschande och av ljudet från hårtorken. Ja det var lite tjafs också. Men med fokus på att koppla av kunde jag ändå vila kvar i sängen till klockan 8. När sista personen lämnat huset njöt jag till ljudet av “tystnad” som lade sig i hela huset när siste personen slog igen ytterdörren för att gå till skolan.

Klädde på mig mysbrallor och t-shirt och gick mot ytterdörren då förstod Tyson vad som var på G. Vi tog en morgonprommis sedan blev det frukost. Tyckte jag hade gott om tid då jag skulle på möte på Bosön klockan 11 angående ett föredrag. Min plan var att hinna till mitt kontor före mötet och lasta in all rekvisita inför dagens föredrag hos Kvarters Akuten som var bokat till eftermiddagen.

När jag kom till bilen hade jag inte många droppar i bensintanken utan bilen gick bara ett par hundra meter sedan fick jag soppatorsk. Det visade sig att bilen blivit slangad på all soppa. Det är andra gången på kort tid och nu är det verkligen dags att köpa ett låsbart tanklock. Fick skjuts av en kompis till OK där jag fick köpa en dunk plus bensin. Väl hemma så hade tiden rasslat iväg och det blev lite brådis. Skippade att åka till kontoret. Full fart mot Bosön på Lidingö med ett tankstopp på vägen dit.

Kom en kvart sent så det var ingen fara. Lokalen och mötet var mycket bra. Åt lunch sedan var det bara att gasa ut till Tyresö och till mitt kontor för att lasta bilen med all rekvisita till föredraget. Han byta ett par ord med en Slipskungen sedan bar det av in till Stockholm city för dagens föredrag.

Fixade i ordning för föredraget sedan fick jag faktiskt tid över för en kort prommis på stan innan det var “showtime!” Njöt en stund av det fina vädret på stockholm citys gator med min kamera.

Efter föredraget och återlastning av prylarna var det dags att dra sig ut till Tyresö. Åkte först till mitt kontor och lastade ur prylarna sedan hem för en sen middag med familjen. Ställde in spinningpasset för att jag inte kunde hinna dit på spinningtiden som var planerad och bokad. Utan det fick bli en hundprommis istället att sila tankar och validera föredraget. Känner mig nöjd och trött och får ta igen träningspasset en annan dag. Ingen fara på taket! I skrivande stund funderar jag bara på om jag har någon besin kvar i bilen i morgon när jag ska till Bosön. Jag har inget låsbart tanklock ännu och saknas det soppa i morgon också måste tjuven bo i området. Ja, då kommer jag att gillra en fälla, he he 😉

Ha det gott!

Möte & föredrag på agendan

Full fart! Först hundprommis sedan till kontoret för att hämta rekvisita till mitt föredrag på eftermiddagen. Därefter kommer jag först åka ut till Bosön för ett lunchmöte, spännande! 🙂


Dagens föredrag är hos Kvartersakuten 🙂

Ikväll blir det träning och en sammanfattning här på bloggen med en hint om morgondagens utmaning, he he…

Tjofadderittan! Here we go again!

Avresan

stack till Addnature i Frihamnen i förmiddags för att samåka med Calle på Addnature till Arlanda för att krama om min Jämtlänska kompis Anders Stävhag och önska han lycka till på sin Everestexpedition. Han ska liksom jag klättra Everest Nordsida. Samma som jag klättrade 2010 men inte nådde hela vägen på grund av sjukdom och höga vindhastigheter. Anders såg skitstark ut på Arlanda och jag hoppas att han får tur med väder och vind på berget. Att han får ha hälsan i behåll under hela expeditionen och får komma hem med att ha fått stå på toppen av världens tak!


Anders ser fundersam ut, men att han är taggad kan vem som helst se.

Calle och jag följe honom till security check sedan fick vi säga lycka till och på återseende!

För övrigt har jag haft fullt upp med möten och annat. Det känns bra och att det går framåt! Kanske inte så fort men sakta och säkert i alla fall.

Kvällen gav tillfälle för en hundpromenad med Anders och hans hund Norma. Vi knatade 8 kilometer och hundarna fick leka ute på Albyisen.

Nu blir det att kasta sig bingen för att vara utvilad för morgondagens prövningar 😉
/Pierre

Hundspya & bluff faktura

I morse var det tufft att få upp ungarna som vanligt. Fast det borde vara lättare av att det blivit ljusare. Dock har det med att småtjejerna liksom missar det förbaskade sömntåget och ligger och tjattrar till småtimmarna. Jo, jag har som vanligt somnat som en stock och märker inte att dom tassar upp och dricker vatten, fnittrar och småpratar. Nu ska det bli slut på det, basta!

Tyson familjens lille varg var trött i morse och våran morgonprosedur där han blir sååå glad när jag vaknar och kommer fram mot mig och lägger sig på rygg och jag ska klia han på magen lite, uteblev idag. Tyson låg kvar i sin korg och jag lät han ligga tills han själv ville stiga upp. När han väl kom var det inte för att bli kliad eller klappad. Nej, han kom fram kikade lite på mig sedan spydde han en, två och tre gånger. Gick ut på baksidan en kort stund sedan in i sin säng igen. Sov vidare under förmiddagen fram till lunch. Jag han åka iväg till tandläkaren med Isabella och även en tur till Kretsloppscentralen i Petterboda med en full lastad bil med gammalt bråte.

Väl hemma till lunchen såg Tyson lite piggare ut. Jag fixade käk och han käkade upp hela skålen. En halvtimme senare var jag ute på en kortrunda med hunden som gjorde hela kalaset sedan gick vi hem. Tyson var återställd! Tror han blev dålig av att han korpade en hel wienerkorv som han satte i sig på 3 sekunder kvällen innan.


Stackars liten idag.


Ja, det blev bara en kort grå prommis i området under dagen. Sålunda även en vilodag från träning då jag också kände mig en gnutta sliten.

Mitt i allt elände kom posten och jag fick en faktura från något som hette lokaladelen.se som ser ut som lokaldelen.se. Men det är två helt skilda saker. Jag har varken beställt någon annonsering eller bett om att få vara med i någon katalog. När jag sprättade kuvertet och såg en faktura på dryga 4 500 kronor brann det till i huvudet på mig och jag kastade mig på telefonen för att ringa upp Erik Ek för en pratstund, han är bluffbolagets referens. Det var en telefonsvarare som tog samtalet. Det var en elektronisk röst som snackade engelska. Helt infomationslöst. Jag googlade istället och fick reda på att det är ett bluffbolag som skickar ut bluff fakturor.


Om du klickar på bilden får du upp en förstorning.

På bilden kan man se en mycket liten svårläst text som förkunnar “Detta är endast ett erbjudande, bla bla…” Kolla på bilden så får du se. Det är säkert många som får likadana bluff fakturor. Hoppas att idioterna bakom detta lurendrejeri åker fast och lagförs!

Hur som helst så har jag fått en hel del byråkrati gjord idag. Inte så kul kanske men ändå jäkligt skönt att få det gjort.

Efter middagen stack jag ut på en lite längre runda med Tyson och hade jag sällskap av Anders Körling och hans hund Norma. Alltid kul att ha någon att snacka med. Ikväll var det extra trevligt att se att Tyson verkade helt återställd och han hade ätit bra innan promenaden. Han skuttade runt som vanligt och försökte få igång Norma på lite lek.

En skön och lyckad dag till ända trots bluff fakturan!
Fridens! /Pierre

Spin of Hope & vårprommis

Igår körde lag Toppresultat 12 timmar spinning till förmån för Barncancerfonden. Först vill jag tacka mina lagkamrater Camilla Kjäll, Cent Scűler och Anders Körling för en supertrevlig dag på Friskis & Svettis. Vi fyra höll igång en spinninghoj i 12 timmar. Det var kul och svettigt och en rejäl spark i baken på mig själv. Visst är jag nöjd och tycker att jag genomförde tre spinningtimmar på ett okay sätt. Hade kunnat vara bättre förberedd och vassare i dom stående positionerna som kallas tvåan och trean:-) Det var två år sedan jag körde ett spinningpass sist.


Camilla Kjäll nöjde sig inte med att köra två spinningtimmar för lag Toppresultat utan dammade även av några pass som spinningledare. Grymt jobbat! Det bästa med SPIN of Hope är att detta evenamang drog in över 1 000 000 kronor till Barncancerfonden. Min lilla träningsvärk är ingenting mot den värk och smärta dom cancersjuka barnen och deras familjer måste gå igenom.

Jag körde två pass på raken och däremellan han jag med att testa roddmaskinen som ska bli min bästa kompis under april månad sedan hoppas jag kunna ro i en sjö innan det blir dags för havet.


Jag höll även ett föredrag om “Drömmen om Everest” och så blev det en snabblunch med Anders. Vi tog en sväng förbi mitt kontor för att lämna projektorn, skyltdockan och en del annat.

Lite senare var det dags att spinna vidare med tredje passet för dagen och det var riktigt skönt att komma hem till familjen och god mat & dryck. Somnade ovaggad klockan 23.

I morse blev det en lugn förmiddag med frukost till en av frukostsofforna på TV:n.


Tommy Hiller och jag tog våran gemensamma förmiddagsprommis med hundarna som vanligt. På bilden går vi över Albysjöns grymt tjocka blanka is.


Hudarna kutade runt som dom vore tokiga. Tyson kunde inte bärga sig av lycka när han tokspang mot mig och Tommy. Han såg lite chockad ut när han försökte stanna utan att hejdarna funkade. Vilket slutade med att han fick Tommy obalans…


En close up på bilden ovan. 😉


Vi kikar in i viken mot Nyfors. Man ser hur isen käkas upp av forsen längre in vid byggnaden när man passerar där dagligen.


Vi knatar förbi Rundemars hästgård på isen och upp i skogen längst inne i viken. Vilken härlig dag.


Uppe i skogen med Rundemars hästgård i bakgrunden.


Tommy framför Rundemars hästgård vid den numera väldokumenterade “Albysjön runt” skylten…


Efter en stunde irrande bestämmer vi oss för att ta sikte på “Höjden” och knatar genom skogen på ganska kuperad terräng.


Vi träffar några bekanta vid Uddby gårds ruin och stannar till och pratar och ser två vandrare på Sörmlandsleden.

Tommy och jag har snart knatat 12 kilometer och väl hemma ska det smaka gott med lunch.


Starx hemma ser jag en skylt att någon ska sälja sin borg. Undrar vem ska flytta?


Jag har lovat min kompis att fixa i ordning hans två döttrars rum. Här är vi på Bauhaus och inhandlar lite grejer.

I skrivande stund har jag precis kommit in efter en drygt 2 kilometer lång prommis med Tyson som nu lagt sig nyduschad och nöjd. Ska nu kasta mig själv i bingen och ser fram emot en ny spännade vecka.

Simma lungt kära vänner!
/Pierre

Everest & vårfiske

Fick nyhetsbrev från Utsidan.se idag. Där fanns att läsa om årets svenskar som ska sig an utmaningen att bestiga världens högsta berg, Mount Everest med sina 8850 meter.

Tre av dom känner jag väl och är presenterade här på bloggen med länk i min högerkolumn. Men jag nämner dom igen kort, de är Robin Trygg, Annelie Pompe och Anders Stävhag. Men i nyhetsbrevet från Utsidan fanns det en till svensk, som tänker ta sig an Everest. Han heter Bengt-Göran Håkansson från Skåne en 53 åring som verkar stark och i bra trim. Det stod att han tänker bli första skåning. Jag kan informera honom här på min blogg att han blir nog sveriges älste också om allt går vägen. Peter Adolfson min klätterkompis från 2010 är antagligen den älste svensk hitentills som bestigit Everest och då från den riktiga sidan Nordsidan, 47 år ung 😉

Ja, jag får sitta hemma och följa dessa svenska bergsbestigare från soffan med allvarlig abstinens, ha ha… Jo, lite avis är jag allt! Hoppas jag hittar en huvudsponsor som vågar satsa på att få upp mig på toppen av Everest 2012 som förste gottlänning. Först ska jag dock ro till Gotland i Juli för att samla in pengar till Barncancerfonden 🙂

Önskar alla landsmän all lycka på Mount Everest! Ska bli riktigt kul att följa dom även om det som sagt kliar i hela kroppen på mig 🙂

Dagen rullade på som ett X2000 tåg! Tog en 8 kilometer lång skogspromenad med min kompis Tommy och våra hundar. Det var lika kul och skönt som vanligt. Det pustade ordentligt bitvis i skogen. Vi såg pimpelfiskare ute på Flatensjön. Har ägnat tid åt telefonsamtal med sponsorer och eventuella sponsorer. Handlat mat och kört ungar.

Nu drar det ihop sig för morgondagens SPIN of hope och mitt föredrag “Drömmen om Everest” som jag kommer att hålla på C3L i Tyresö klockan 12 i morgon. Först ska jag cykla 2 timmar spinning sedan hålla föredraget på en timme sedan cykla en timme till. Det ska bli kul och är en lagom utmaning då jag inte cyklat en minut sedan Mars 2010.

Ni som vill komma och lyssna på mitt föredrag är hjärtligt välkomna till Friskis & Svettis på C3L klockan 12 i morgon (26/3). Väl mött! Ni andra kör så det ryker! /Pierre

SPIN of HOPE & Sponsring

Jag har en liten “SHOP” som är ansluten till mitt Paypalkonto. När jag satt och klickade runt på Paypalkontot och fastnade på knapptillverkningen för olika köpalternativ. Slog det mig att varför inte göra två knappar? Snilleblixten hade slagit ner och jag kunde inte bärga mig från att förenkla eller skapa ytterligare en möjlighet för folk och företag att på ett enkelt sätt ansluta sig som sponsor till Mount Everestexpedition 2012.

I högerkolumnen finns nu tre länkar om sponsring. Den första heter “Sponsring” den andra heter “Företagsponsring” och den tredje är för privatpersoner som vill bidra med någon peng och heter “Privatsponsring“.

Jag ska fila på alla texterna och uppdatera bloggens infosidor. På Tisdag som kommer ska jag träffa företaget som håller på med min nya hemsida 2everest.com ska bli riktigt kul att få upp en ny sida inom kort.

På dagens agenda står det långpromenad i skogen och vila. I morgon (26/3) är det dags för SPIN of Hope. Där lag Toppresultat kommer köra på utav helsike nere hos Friskis och svettis som ligger i C3L här i Tyresö. Mitt första spinpass blir mellan klockan 9-11 sedan bränner jag av ett föredrag klockan 12 i en gympasal i samma byggnad. Ni som vill komma och lyssna är hjärligt välkomna!

Väl mött!
/Pierre

det som försvinner i snö…

När jag vaknade idag och tog min första prommis med Tyson (hunden) klockan 06:30 blev jag förvånad över hur fort snöhögarna försvinner.

Min gigantiska snöhög på trädäcket på husets framsida är strax helt borta.


Nu har ett par av hantlarna kommit fram ur snön och även mina VAN däck. Dom liksom viskar till mig att det är dags att utöka träningsdosen med ett och annat. Det är så sant som det sagt!

Jag längtar att få ge mig ut på cykelturer och få dra däcken igen. Att få känna hur jag ligger till fysiskt eftersom jag vet tider och tempo från tidigare träningsperioder. Nu måste jag träna smart och förbättra mig eller som jag brukar tjata om att höja min lägsta nivå.

Nåväl, jag får spika ihop den där bänken jag funderat på länge att ha där på trädäcket för att kunna köra lite fler övningar med hantlarna.


Jag stack ut på en långprommis i skogen där jag bor. Där ute i skogen fanns det gott om snö bitvis. Gick lite tidigare på förmiddagen eftersom då har inte snön hunnit bli mjuk. Jag brakade ändå igenom skaren här och där, bitvis ända upp till midjan. Tyson hade dock inga problem utan såg mer förvånad ut då jag trampade igenom ordenligt.


Tommy och hans hund Enzo följde med på dagens prommis. Det är alltid kul med sällskap.


Hundarna har alltid lika kul med bus och ett evigt springade hit och dit. Vi undvek att gå på sjöarna idag. Ute på sjöarna är det gigantiska vattenpölar, men jag vet att isarna ännu är tjocka så det ska funka att gå där ute. Fast risken ökar för varje dag att isarna ska springa upp och är förädiska. Att ha isdobbar kan vara en bra idé om man vill ut på isarna.

Det som försvinner i snö kommer fram i tö! Liksom våren 🙂

Ikväll blir det träning av något slag! Får se om det blir roddmaskin. Men jag låter det vara osagt just nu.

Fridens! /Pierre

strul, termos & Kathmandu

Min gode vän Anders Stävhag som ska klättra Nordsidan av Mount Everest och göra sitt yttersta för att bli förste Jämtlänning på Everests topp nu i vår. Ni som läser mina inlägg kanske minns att Anders var hos mig under Vildmarksmässans fyra dagar. På Vildmarksmässans sista dag tog Anders sin bil och åkte hemåt till Jämtland och passerade Arlanda för att skicka iväg den beryktade “basecamptunnan” i god tid. Det var precis så jag gjorde våren 2010 och det är så dom flesta gör då man har mycket packning.

När Anders kom till incheckningsdisken hos “Travel Cargo” den 13:e Mars, hade dom precis stängt. Då och där blev han lite förtvivlad och ringde mig där jag svarade i min telefon 100 kilometer bort. Vad ska jag göra? sade Anders. Ingen lösning just då och där. Jag bad att få fem minuter att fundera och ringa lite. Efter en stund hade jag löst vart han kunde förvara sin tunna temporärt. Det fick bli hos min syrra i Uppsala. Anders åkte hem och nu borde vi även få tunnan till “Travel Cargo” snabbt. Det löste sig också genom att syrrans son jobbar på Arlanda och släpade med sig tunnan och lämnade in den påföljande dag hos Travel cargo i Terminal 5.

Nu gick det ytterligare någon dag till jag fick ett samtal med Anders. Han var både en gnutta upprörd och lite nedslagen. Tunnan hade blivit stoppad i security control. Han hade köpt ett specialanpassat lås till tunnan som security nu ville klippa sönder för att titta i tunnan. När dom förklarat för Anders hur föremålet såg ut per telefon sade Anders att det kan bara vara min termos. Ok, då måste du komma hit och ta ur termosen ur tunnan svarade dom. Nä, ni skojar svarade Anders jag bor 700 kilometer från Arlanda. Kan jag skicka nyckeln så kan ni öppna och låsa när ni sett termosen. Nix, det går inte serrö. Du måste komma och öppna annars klipper vi låset!

Jag ställde såklart upp som ombud. Anders skickade mig nyckeln som jag fick dagen därpå. Ringde Travel Cargo och sade att jag är på väg. Vart ligger det? Kom till Travel Cargo i Terminal 5. Jag åkte dit och missade såklart avfarten till Arlanda och fick plussa på 30 kilometer i felkörning. 130 kilometer senare kliver jag in på Terminal 5 och likt något dåligt program av dolda kameran finns inte tunnan där på Travel Cargo utan jag får en lapp med beskrivning vart jag ska åka för att komma till tunnan. Platsen jag ska åka till heter “Cargo City”.

Åker iväg skitsur! Mest för att dom hade kunnat kläcka det i telefonen när jag ringde innan jag stack iväg hemifrån. Nu blev det att åka till andra sidan Arlanda och jag fick själv gå igenom security check och röntgen med mera. Sedan fick jag knata långväga för att komma till en reception som sedan hänvisade mig vidare till nästa ände av en mega hangar… Pust! Väl framme kom jag in och där stod tunnad på en lastpall med märkningen STOPPAD.

Jag öppnade tunnan och tog ur termosen och visade dom att den var tom. När det var gjort ville jag stoppa i den igen och låsa tunnan. Men det gick inte serrö! Nä, den får du allt ta i handbagaget. Skojar du? Nej, om du vill stoppa i termosen måste G4S komma och kolla igenom tunnan med röntgen igen med mera. Då är det väl bara köra på sade jag. För tunnan ska ändå securtycheckas innan den skickas till Kathmandu. Han ringde och kollade om dom var på plats och efter stund möttes vi upp av en personal i skottsäkerväst, pr radio med mera som kikade på tunnan, termosen och ändå ville köra tunnan igenom röntgen igen. För att vara 100% säker att inget nytt skulle dyka upp på röntgen. Efter en stund var tunnan okay och jag frågade om jag fick stoppa i termosen i tunnan och låsa till. Först var det NEJ!! Det föreslogs att jag skulle tejpa termosen uppe på tunnans lock. Jag sade att nu är väl tunnan checkad och vi som står här är väl rimligtvis 100% säkra på att termosen är tom på innehåll och att det inte är en bomb och om det nu sitter en påklistrad security check dekal på tunnan. Då måste väl innehållet vara okay? Då kan väl ingen tveka på erat jobb och sålunda kunna skickas låst hela vägen fram till Kathmandu?

Lite surt och av min envishet så fick jag stoppa ner termosen i tunnan igen och låsa till. Sedan var det bara att hitta ut från säkerhetsområdet men det är en helt annan historia…


Lastpallen med tunnan och den beryktade termosen uppepå locket! Shitt vilken byråkrati!


Anders här ser du lappen som stoppade din tunna och termosen.

Du kan nu luta dig tillbaka om du har tid! För nu är din utrustningstunna på väg över kontinenterna till Kathmandu. Ja, du sticker den 29:e Mars så jag önskar dig all lycka på färden och hoppas på att få ta del av spännade uppdateringar från din Everestexpedition.

Fridens! /Pierre