Höstfärger & annat.

Kort update! Veckan som började den 10 Oktober var jag på UGL ledskapsutbildning under hela veckan och bodde på Näsby slott som ligger lite norr om Stockholm. Kursen var den bästa jag någonsin gått på och kan varmt rekomenderas att gå. Har uppdaterat CV:n 🙂

Jag kommer att figurera i TV dock så kommer jag att skriva mer om det senare. För övrigt kör Tyson och jag på med långprommisar och träningen går bara bra. Har haft grym träningsvärk hela veckan som gått. Det ska göra ont när man kämpar. Fast det är såklart viktigt att det gör ont på rätt sätt. Sammanfattat kan jag säga att jag gymmar, joggar, backtränar i Hammarbybacken och kör mina hundprommisar. Dags att damma av mina VAN däck 😉 Ska försöka att lägga in ett badhusbesök i veckan för att simma lite, men mest för att ha det som en vilodag med bastubadande vilket är grymt skönt och avkopplande.


Lite höstfärger från idag.


Härligt solsken på förmiddagen idag.

En burk som flyter på vattenytan i Barnsjön.

Mer om färdrutten till Mount Everest 2012 kan ni hitta på www.2everest.com

Fridens!
/Pierre

Äntligen!

Har inte orkat att uppdatera eftersom tiden rinner mellan fingrarna! Har samtidigt tyckt att jag gör samma saker hela tiden och att det bara är tjatigt. En kompis sa till mig att han upplever att jag gör så jäkla mycket! Jag fick då en konstig känsla och svarade på hans fråga om vad jag gjort sedan sist? Det var en hel del faktiskt har träffat Micke Persbrant och Frida Hellgren med flera och även stukat högerfoten kraftigt samt trillat ner från balansbommen och knäckt ett revben inne på Karlbergs hinderbana. Visst händer det allt möjligt varje dag… Jag har även agerat “statist” i en del filmer och även staterat i Ica reklamen med Ica Stig, Ulf, Sebastian och Cindy.


ICA Stig och jag under en paus.

Det är kul att vara med på olika typer av engagemang och nätverka. Tränar som bara den och försöker fiska fram sponsorer som delar mina värderingar (läs mer under sponsring) inför ett nytt försök att lyckas bestiga Everest 2012. Det har gått tungt mellan varven. Är otroligt tacksam för de sponsorer som ställer upp igen efter mitt försök att bestiga Everest 2010. Dom tycker att jag fullföljt mina åtaganden som ambassadör för deras företag och hållit bra och inspirerande förläsningar som jag utlovade i mina sponsorpaket som dom köpt.


Det som gläder mig extra mycket inför 2012 års Everestexpedition är att jag har fått förtroende att köra en Yamaha Super Ténéré 1200z till Mount Everest basecamp från Stockholm i vår. Ska bli superkul och inom kort kommer jag att blogga mer om det.

Nu hoppas jag att även hitta företag som vill vara med och logga upp hojen inför nästa expedition. Det kommer att hända mycket runt omkring detta men just nu är det för tidigt att säga något mer. Men det kommer att bli lite uppdrag att utföra på resvägen. Bra exponering i svensk och utländsk media. Vi i projektet filar på spännade upptåg 😉 Självklart ska en transponder vara med och sända min position var tionde minut i realtid och jag kommer att göra filmade mini repotage under resan samt blogga med mera…

Enligt planen ska jag vara med på MC mässan och Vildmarsmässan och även lämna Vildmarksmässan då själva Expeditionen startar den 11 Mars. Det får räcka med info för stunden tills allt är helt klart, hugget i sten 🙂


Den här bilden tog jag i Everest basecamp 2010 och det går att köra ända hit och parkera brevid tältet 🙂

Nu gäller det att använda viljan av stål så att alla bitar kommer på plats och även att underkasta sig det fysiska jobbet med att komma i sin livs form 🙂 Det kommer inte att bli något problem. Ska skriva mer om det upplägget senare. Hela förändringsprocessen fram till våren kan ni se på TV. Som sagt det kommer jag att skriva mer om när jag vet exakt vad jag får skriva och avslöja.

Nu rundar jag av detta blogginlägg med en filmsnutt från en hundprommis i hemmets absoluta närhet. Det finns en del av Stockholms yttre försvarsband från tidigt 1900 tal, som ligger uppe på en höjd som många inte känner till eftersom den inte syns från gångvägen nedanför så jag tyckte det kunde vara kul att dokumentera den.


Höstfärger.

Fridens! /Pierre
PS mycket snart kommer en ny hemsida på www.2everest.com där jag berättar om hela Expeditionsupplägget 🙂