Håller igång

Kämpar på framåt! Det är full fart och jag sliter nästan 20 timmar om dygnet. Vissa dagar även mer än 20 timmar. Helt galet kan jag tycka ibland. Men skam den som ger sig.

Hastbron2013januari
En kall morgon nere vid Gammelströmmen under min rutinrunda runt sjön.

Tyson_goes_wild
En mildare dag på en 10 kilometersrunda. Tyson goes wild 🙂

Albyisen_2013_januari
Nu har mildvädret gjort isen på Albysjön riktigt bra! I morgon blir det långfärdskridsko 🙂

DSC_0060
Dottern klädd som på -80 talet. Redo för reklamfilmsinspelning IVT Värmepumpar.


Här kan ni se en av kortfilmerna som körs på TV nu 🙂

Ser fram emot ett bokmöte den 4 feb och att hålla föredrag den 6 feb.

Köör så det ryker! /Pierre

Min pappa är bättre än din pappa!

Jag och min otursdrabbade dotter var med i TV3 produktionen “Min pappa är bättre än din pappa” år 2011. Vi hade jättekul och det gick hygglit för oss. Vi skapade spänning och jag minns det som det var igår då jag klättrade i trädet och plockade ägg. Minns hur jag fastnade med vigselringen i något vasst uppe i trädet och jag tappade den till ljudet av hur den studsade ner via grenarna.

Inför själva klättringen låg Team Jennie (jag & min dotter) efter alla med ett tid tillägg på 15 sekunder. Jennie fångade sista ägget på slutsignalen och vi hade lyckats kvalificera oss vidare då vi slog ut en konkurrent som kaxigt nog hade räknat ut oss innan jag klättrat 😉

Fick precis ett mail med en länk till ett youtubeklipp där Jennie och jag blir utslagna under en spännande frågesport. Hade vi fått rätt hade vi varit vidare. Visste inte om klippet tidigare och att jag tydligen svarat rätt. Rätt eller fel? Kolla själv:

För mig kvittar det. Det var kul att se klippet och minnas hur kul och spännande det var för oss att få vara med. Nu ska jag ta en sväng ner till Albyisen. Ha det gott alla där ute! 🙂 /Pierre

PS Här kan du se hela avsnittet (Avsnitt 3) Min pappa är bättre än din pappa!

Time fly!

Jäklar vad tiden går! Snart ett år sedan jag var en frekvent statist. Ni som följer mig vet att jag är en inbiten filmpolis i en del filmer.

I helgen som gått satt jag med familjen bänkade och kollade på Hamilton 2 där jag medverkar som SÄPO chef sittandes i bakgrunden vid ett skrivbord då Hamilton (Mikael Persbrandt) och Eva Tanguy (Frida Hallgren).

Hamilton2
Riktigt kul och hedervärt att fått vara med om. Dock är min insats i princip osynlig i den färdiga filmen. Det var många omtagningar och man var fokuserad på uppgiften. Vi var säkert ett tjog med statister till scenen ni ser på bilden 🙂

Det har även precis varit premiär för Wallanderfilmen “Den orolige mannen” som jag även är med i vid en inspelningsdag på Berga.
Ingvar Hirdevall
Ingvar “stänkaren” Hirdevall och jag. Inspelningsplatsen på Berga i filmen “Den orolige mannen”.

Den 10:e januari var det även premiär för barndeckaren Biciklo i SVT Barnkanalen där jag ånyo agerar filmpolis. Vi har nu sett de två första avsnitten och det ser lovande ut…

20120628_141553
Jag med två av skrurkarna…

För övrigt kämpar jag på med träning och äntligen har det blivit bra isar att åka långfärdsskridsko på. Igår när jag var ute och snöpulsade i Tyresta Nationalpark och tog vägen brevid Rundemars hästgård ner till Albysjön för att kolla isläget. På sjön var det grymt mycket snö runt 30 centimeter som minst. På andra sidan sjön vid Albybadet möttes jag av en fyrhjuling med plog som jobbade på att ploga 4 kilometers varvet.

2013_01_17_1943_00001_01
Mina Icebug börjar ge upp!

albyisen2013
Mötte även några skrinnare.

Ett videoklipp från 2009 när jag filmar ett varv på Albyisen…

Nu kööör vi på! /Pierre