Lite av varje!

Sedan sista uppdateringen den 31 mars har det hänt mycket. På sjöarna ligger isen kvar förädisk och farlig. Man bör undvika att knata ut även om det kan locka. En kompis till mig gick genom isen för en vecka sedan och höll på att stryka med. Jag var själv ute på isen för 10 dagar sedan och lovade att det var sista gången för sässongen.

Riddarfjärden är i princip isfri och isen är antagligen helt borta även här i Tyresö inom en vecka skulle jag tippa och hettan försätter 😉 Det är så skönt nu när ljuset inte ger vika föränns runt klockan 21 och solen lockar fram alla människor och det är trevligt. Tänkte köra på med några bilder med bildtexter lite av varje.

DSC_0405
Laddar för Vätternrundan och körde SPIN OF HOPE i mars. Har varit lite kass på träning måste jag medge. Men jag kör i alla fall en del träning och ska växla upp med cyklandet.

DSC_0367
Som jag skrev tidigare på bloggen hade jag Torbjörn Hällström som kund i taxin, näste man till Everest. Torbjörn Hällström sa i Taxin “jag känner igen dig!” Först blev jag helt paff men när jag kollade noga så kände jag även igen honom och det blev ett helt galet och trevligt möte. Nu är Tobbe som han kalls äntligen iväg på sin Everestexpedition och den kan ni följa på bloggen Från Fittja till himlen. Tobbe jag håller tummar och tår! Kör så det ryker! 🙂

DSC_0505 - Kopia
Det är inte snö! Såg bilen i ett garage och kunde inte låta bli att fota budskapet i dammet, ha ha!

DSC_0504 - Kopia
Tyson och jag kör på som vanligt med våra rundor i skogen. Jag knatar raskt och lufsar på varje dag minst 5 km men det brukar ofta bli 10 km. Dags att öka tempot. Känner mig så jäkla slö för stunden.

DSC_0455
Av nyfikenhet så åkte jag och Tyson in till det beryktade vraket vid Kastellholmen och kollade läget. Så här såg vraket ut.

DSC_0495
Har även hunnit med att spela in reklamfilm som kommer att ha premiär den 3 maj 🙂 Hemligt 😉

DSC_0497
Min motspelare Sören Tolinsson i reklamenfilmen hade jag träffat på Vildmarksmässan 2009 inför min Everestexpedition påminde han mig om. Sören var även med i Tidskapseln jag hade med mig till Everest. Alltid kul att nätverka och få nya kompisar. Kemin funkade perfekt och vi hade många gemensamma intressen och inte nog med det så hade Sören också militär bakgrund som dykare. Min nya kompis och motspelare är även med i bland annat Johan Falk filmerna. Vi lär träffas fler gånger 🙂

DSC_0443
När jag inte jobbar på Addnature.com så kör jag Taxi på nätterna för Taxi Stockholm.

DSC_0467
Jag träffar hela tiden en massa trevligt folk och ett var extra roligt. Fick guten Johnnie Krigström som kund och det blev en av dom roligaste turerna hitentills. Johnnie Krigström är målarkillen i Kanal 5’s Roomservice. Jäklar vad trevlig Johnnie är och vilken humor han har. Han och jag snackade gotlänska brett och skojade under resan. Jag skrattade så jag fick ont i halsen 🙂

Copyright Pierre Näsman
Häromdagen hoppade Bingo Rimer in i min Taxi och han var också supertrevlig. Vi pratade om allt möjligt och jag nämde att mina kids brukade kolla på honom som “Blixten” i TV4:as barn TV. Han skrattade och berättade om tiden som “Blixten!”.

DSC_0514 - Kopia
Jag försöker att köra MTB varannan dag i Tyresta Nationalpark och ska återuppta backlöpning i Hammabybacken efter helgen.

536981_10151461264528451_695498350_n
Idag ska Isabella och Sofia till Globen och kolla Justin Bieber. Isabella tävlade om biljetter på TV4:as Morgonsoffa och vann. Bra platser dessutom. Jag är så glad för deras vinst. Dom har deltagit i alla tänkbara tävlingar för att försöka vinna. När biljetterna släpptes hade jag inga pengar och har haft det jäkligt tufft ekonomiskt. Ja, jag har det fortfarande grymt tufft så biljetterna är mycket välkomna 🙂

Det var lite av varje. Jag är helt enkelt inne i en rörig fas där mycket händer från dag till dag. Jag har inte dammat av systemkameran ännu vilket jag även måste göra. Måste ut och kolla ormstatusen där jag brukar. Om du vill se lite filmsnuttar ska du kolla in min youtube kanal där finns det och en del blandat ormar, träning, Everest med mera…

Ni som känner mig vet att jag aldrig ger upp och kampen går vidare. Med rätt inställning så ska jag även lyckas stå på världens tak. Just nu får dock berget och jag ha tålamod ett tag, för vi kommer att mötas igen. Det vet jag. Ska först genomföra Vätternrundan och har två ytterligare saker på gång i år. Om den ena “grejen” inte blir av så är den andra “grejen” att ro till Visby för att samla in pengar till Barncancerfonden. Datum för rodden är inte spikad men det är bra om det är varmt i vattnet 😉 More to come! Fridens!

/Pierre