Antiklimax

Klockan 17:20 hade jag bokad PT tid och kvällens träning skulle vara på ExtremFabriken i Järfälla. Tog mig hem från jobbet hyggligt skyndsamt skulle äta soppa och ta en macka. Cirkus Näsman yrde omkring och fixade med träningsgrejerna och såklart klädde jag om hemma.

IMG_20170420_181704

Jag han inte med soppan utan det blev bara mackan. Pang Bom och iväg mot Järfälla omklädd och klar, rullar jag ut ur garaget klockan 17:35. Klockan 18:30 har jag kommit upp på E4:an i jämnhöjd med Lilla Essingen. Är jäkligt nära självantändning och känner att jag borde gett fan i att ens försöka köra igenom Stockholm city i rusningstid. Gav upp PT passet klockan 17:48 strax innan Norrtull. Där svängde jag av mot ST:Eriksplan. Insåg att kvällen träning endast var bra för tålamodet och blodtrycket!

ExtremFabriken blev istället ett pass i ExtremTrafiken, alltid något, suck… Jag kommer fortsättningsvis hålla mig i skogen. Och nu blir det något helt annat, ett varmt bad.  God Natt! 😀

Visby – Irkutsk United

2017-03-18
Jag var med om något unikt. När jag var på Gotland den 18 mars så var det för att hjälpa till med att livesända en skype session på Facebook. Hittentills ett helt ideellt arbete. Mer om hela projektet kan ni läsa på Voices of Peace. Här under är ett smakprov från sändningen. Det finns fyra redigerade klipp att njuta av. Dela gärna och sprid ett trevligt budskap i fredens tecken.


UNITED Voices of Peace Visby – Irkutsk from Voices of Peace on Vimeo.