Lewis Pugh’s mind-shifting…

Idag har det varit lite svalare här i Tyresö. Inget regn så vädret har varit toppen. Körde en variant av gåjogga med Tyson. Vi knatade förbi huggorms stället och visst där låg hon. Den svarta huggormshonan hopringlad och bevakade gångstigen. När vi stannade upp och kollade ringlade ormen ner i diket och vi fortsatte våran tur.

Vi mötte många glada hundägare med lika glada hundar. Folk passar på när det är söndag och när det är lite för svalt att ligga och pressa på stranden. Då passar folk helt enkelt på att ta den där superpromenaden som aldrig blir av. För mig är dessa prommisar en vardaglig rutin som bara måste hinnas med utöver alla andra vardagssysslor.

Lewis Pugh är en helt ny person som jag tror alla kommer att få höra mer utav. Han kämpar för att poletten ska trilla ner hos oss alla männskor att man inte kan fortsätta på samma sätt som idag med rovdrift och att inte ta alla miljövarningar på allvar. Kort och gott värnar han för våran planet på ett litet annorlunda sätt och gör det bra tycker jag. Lewis menar att det krävs ett nytt tankesätt för att få till en förändring.


Se och lyssna på Lewis.

Tappade tråden lite! Tyson och jag körde på runt sjöarna och vi nöjde oss med dryga 10 kilometer och som bonus rundade vi av turen med några vändor i slalombacken. Nu har vi precis ätit middag och vilat en stund. Snart kommer kompisen Anders med sin hund Norma. Tyson och jag tar sålunda en runda till innan det blir dags för bingen.

Ser fram emot morgondagen och dess intervallträning. Nu kör vi igång igen 🙂
/Pierre

Kommentera