Sommartider hej hej!

Tänkte bara köra en kortfattad uppdatering. Jag konstaterar att tiden går i rasande tempo och jag kliar mig huvudet samtidigt som jag ser dagarna rinna iväg. Funderar om det har med åldern att göra eller har det med sommartiden att göra.

Eftersom det är ljust ute länge och dagarna är långa så sitter man antagligen mycket mindre vid datorn. Det är kanske inte hela sanningen utan hela sanningen är nog att jag är mycket tröttare när jag väl sitter vid datorn sent på kvällarna efter att jag varit ute på olika aktiviteter. Det mesta av informationsflödet kan jag följa enkelt då och då under dagen från min mobiltelefon.

Min dotter Isabella in action.

Sedan sista uppdateringen har jag brännt av många mil i skog och mark och även rekat klätterklippa i mitt närområde för klättring med mina barn. Jag har även varit vid Häggstaklippan med kompisar och en av mina döttrar och hennes kompis. Det har varit varmt och lite regn sedan sist. Skönt att utnyttja dagar och kvällar optimalt.

Per Jerberyd in action och lite högre upp skymtar Tomas Ercsson.

Elin Forsberg & Isabella on top of Häggsta.

Tomas kommer precis upp…

För övrigt har jag bra koll på ormlivet häromkring på stigarna jag knatar på i min vardag.

Här hjälper jag en kopparödla över vägen…

Även hästar behöver svalka. Bilden är tagen nere vid Nyfors.

Vi kollade till två bekanta huggormar uppe vid kärret. Vi såg faktiskt tre huggormar på samma ställe. Här gäller det att hålla tungan rätt i mun och även hålla Tyson kopplad.

Skymmningsljus över Krusboda när man är på väg hem från dagens sista långprommis.

Träningen går framåt och jag ökar intensiteten sakta men säkert!

Dock är det svårare med kneg i dessa sommartider! Men postiv som jag är ska nog det också ordna sig vad det lider 🙂 /Pierre

Kommentera