Panorama är dagens ord…

Har slöat och slappat och ändå inte! Sliter med alla prylar som finns överallt. Att jag röjer kors och tvärs är ett ont måste. Jag måste helt enkelt få struktur. Jag har också insett att jag är en hamster! Hur kan man ha så mycket bra o ha grejer som man inte vet om eller till och med glömt bort att man har? Allt ståhej är förstås för att jag vill ha mitt kontor i ordning och fint. Alltså kontoret ska inte vara förråd eller Bace Camp, hm gärna lite Base Camp för att få lite mys känsla blandat med lite dykfeeling och lite annat.

När jag träffade Anders Gärderud, så sa han att jag är typen som gillar kartor!! Schize hur rätt han hade! Nu sist när jag var på “kontoret” och röjde så hittade kartor överallt i påsar och i kartonger som sparats för vad? Det var bland annat kartor över Fiji, Whashington, Hawai, Nanauira, citykarton över en hel del städer och såklart min gamla Australien karta där jag fyllt i de vägar jag kört på med en bläckpenna. I Australien körde jag och några kompisar dryga 1600 mil… Nog med detta! Jag har en simulationskapacitet som en kamel.

Hur som helst är jag väldans nöjd varje gång jag tokröjt och kört en full cheva transporter med bråte till tippen. Det blir lite luftigare och jag kan klämma in nya äventyr i mitt liv på så sätt hoppas jag.

I morse satt jag och jobbade med mina Everestbilder och fastnade för en bildserie fotat på Pang La passet på vår väg till Mount Everest Bace Camp. Pang La passet ligger på dryga 5200 meters höjd över havet med magnifik utsikt över Himalaya och där Everest är högst med sin brutala plym som visar tydligt hur jetströmmarna slickar toppen i stort sett konstant med höga vindhastigheter. En grym och mäktig känsla infinner sig i hela kroppen och man förstår att detta är på riktigt och att Everest är inget berg man ska underskatta.


Jag klippte ihop 9 bilder till 1 och resultatet blev denna panoramabild.

Panorama över himalaya och Everest.

Ha det gott och njut av sommaren!

Advertisements

0 Replies to “Panorama är dagens ord…”

Kommentera