Sovmorgon & kalas!

I morse när väckarklockan ringde så lyckades jag stänga av larmet och begrava klockan i täcket för att sedan somna om. Jag var sådär skönt trött som man bara kan bli av träning och målet var att stiga upp och köra en joggingrunda tidigt på morgonen idag…

Bilden har min dotter tagit med sin mobil. Riktigt bra tycker jag!

Ställde in joggingrundan när jag vaknade av mig själv och såg att klockan hunnit bli 09:15 och att min lille varg stirrade på mig med snett huvud över sängkanten. Jag mindes nu, att Tyson fyller ett år idag. Ungarna har nu vaknat och gett honom några presenter och jag ska bara ta en påtår kaffe sedan sticker jag ut på en hundprommis. Får helt enkelt ta ett träningspass senare mot kvällen när det blivit lite svalare. Får se vad resten av dagen bjuder på idag 🙂

/Pierre

Kommentera