Diciplinerad träning!

Ja, då har Tyson fyllt 1 år och dagen i ära fick han utöver ex antal olika hundben och hundleksaker även två kalasrundor, haha 🙂

Runda 1 blev snabbpromenad i skogen med två vändor i slalombacken GPS:en stannade på 11,9 kilometer. Vilket kändes bra så jag rundade av med lite styrketräning här hemma, ute på trädäcket. Till min hjälp har jag lite olika hantlar,  min egen kropp och även en träbänk att köra diverse övningar på.

På eftermiddagen hjälpte jag en granne med skjuts då hans bil pajat.  Sökt jobb via diverse nätsiter och även slappat i soffan och lagat mat.

Kvällen hade jag planerat till ett egendesignat hundfritt Army Fitnesspass, runda 2. Väl omklädd och klar så kunde jag inte lämna hunden som verkligen ville med. Jag är grymt nöjd med Tyson som sprang på riktigt bra under joggningrundan som blev 6,4 kilometer. Visst gick det bra trots en del hundstopp på vägen, men han lär sig. Lika bra att låta han vara med så mycket som möjligt 🙂

Väl hemma efter joggingrundan så körde jag ytterligare ett styrkepass på trädäcket.  Klart nöjd med dagens övningar och extra nöjd då det började regna precis när jag kommit hem.  Det är bra timing! 🙂

Fridens! /Pierre

Kommentera