Veckan som gick i bilder!

Sitter i skrivande stund framför TV:n och kollar på Sommarkrysset. Dagarna bara far iväg. Även om jag inte ännu fått något jobb så är dagarna fulla med aktiviteter så som träning, bad & klättring. Träningen går bra och allergin är över för sässongen. Allergiperioden är kortare och kortare. I år var den knappt märkbar, allergin alltså. Vilket är jäkligt skönt!

I går sändes Radioprogrammet “Oförnuft & känsla!” i P1 riksradio. Jag var med och pratade om lust och försökte ge lite info om varför man vill klättra Mount Everest. Hörde mig själv idag via podradion och blev gråtfärdig bitvis och det var faktist jobbit att höra sig själv så sliten. Programmet var bra klippt och stämmningen med inklippta ljud från sattelit-telefonen samt ljud från mina egna filmklipp tunga att höra igen efter lång tid. Det framkallade minnen som var både roliga och jobbiga då jag inte visste hur det stod till med mina kompisar under toppattacken efter att jag avbröt min. Informationen var knapphändig och med tiderna man vet att man måste hålla för att överleva var inte positiva. Tyckte ändå att det kändes som ett bra radioinslag av mig. Ja, ni får lyssna och skaffa er själva en egen uppfattning.


Skogsprommis runt Barnsjön.


Undertecknad…


Tog en minikryssning runt Saltsjön med kidsen på polarns fartyg.


Vi kollade in Bounty vid Skeppsbron.


Bounty.


Den här Bounty har Marlon Brando sprungit på samt Johnny Depp som Jack Sparrow…


Den riktiga Bounty bränndes och sänktes av besättning under myteriet. Men denna kopia har seglat sedan -50 talet och deltagit i många filmer.


S/S Saltsjön som varit känd nattklubb där svenskt spionage höll till och många kändisar. Jag har själv jobbat kock på ångbåten.


Dottern på väg in till Mikas modellagentur för casting. Spännade!


Jag tittar ut mot innergården från väntrummet hos Mikas.


Jag och Jennie ska ut och klättra i Tyresö.


Jennie njuter av utsikten på klippans topp.


Nedanför klippan!


Jennie in action!


Tyson hakade på…


Jag bjöd Sanna Bråding på lunch. Vilket gillades mycket av döttrarna 🙂


En glad och super schysst Sanna 🙂


Tvillingarna med sina kompisar i sommarkvällen.

Ja detta är ungefär vad jag hunnit med under veckan och även ett gäng mil i skogen som en del av min vardag.

Nu kaffe!
Fridens! /Pierre

Kommentera