Pierre kollar tempen!

Idag har jag gjort allt och ingenting! Tiden rasslar och jag har blivit försoffad i vart fall för stunden. Sliter med att få kontoret klart och trivsamt för att efter semestern kunna köra igång för fulla muggar! I höst blir det bootcamp, klättring, löpning, simmning och en del fridykning med mera.

Fan, jag tror att jag kan göra hyfsade resultat fortfarande inom vissa grenar med lite träning. När jag var vass på fridykning var jag bara korkad som inte fattade hur farligt det var sa mina kompisar… Pannben har man ju, he he. Nä, det är bara kul att hålla på med olika saker som stimulerar kropp och ande.

Idag har jag oljat in trädäcket, badad med kidsen på Tyresö Strandbadet och även hunnit med en sväng till kontoret. Jo, jag höll nästan på att glömma att jag även har varit inne på Waterhouse på söder och hämtat ut en enkeltolva plus en dubbelsjua dykartuber som varit på provtryckning och är nu dugliga i fem år till. Min gamla regg cyklon 5000 är också servad och redo för nya dykäventyr. Dock är jag nog mest sugen på att erövra nya berg och ska jobba med det i familjen. Den som lever får veta vad nästa bergsäventyr blir. Det kommer snart skulle jag tro!

Ja, hur var det nu då med badtempen? För mindre än en vecka sedan var tempen 24 grader varmt. Kolla på bilden så ser ni att dagens temp var endast 14 grader, schizekallt tyckte kidsen 🙂

Simma lugnt i hettan!

Kommentera