LCHF igen!

LCHF betyder Low Carb High Fat som i sin tur betyder att man ska äta så lite kolhydrater som möjligt. Helst noll kolhydrater och mycket av rätt sorts fetter. Jag har käkat efter dessa principer tidigare med mycket bra resultat. För att lyckas måste jag stålsätta mig att äta LCHF utan fusk från och med idag.

Jag tränar och rör på mig overkligt mycket och bra! Dock utan att kaggen vill ge med sig i den takt jag själv vill. Med andra ord är det bara kosten som kan påverka akilleshälen, magen alltså. Med en mindre mage blir jag lättare och snabbare. Helt enkelt hälsan och allt blir bättre! Vill jag verkligen det? Absolut!!! Nu kör vi vidare med träning och idag blir det dag 1 i nya kostföringen 🙂


Bild på gårdagens huggorm. Det blev en total på 9,6 kilometer skog och mark igår.


Min kompis och granne bjöd på goda körsbär.

Ja, då kör vi gång med Dag 1 enligt LCHF here we go 100% Som med allt är alltid dag 1 jobbigast.

Fridens! /Pierre

Kommentera