Träning, kost & allt annat!

Igår var jag och tränade som planerat. Körde ett bra pass hos Friskis & Svettis i Tyresö. Värmde upp i orbitrekken. Trettio minuter aplint och valde nivå 17 av 20, shiiiiit va tungt när det gick rakt upp! Såklart jättekul och det gav mersmak. Efter uppvärmningen gick jag till gymmet på skakiga ben och körde igenom överkroppen.


En del av mina träningsvertyg jag har hemma. Dessa fick vila igår då jag valde att träna på gymmet istället.

Att köra med vikter är ett viktigt inslag för att öka förbränningen. Planen är att köra 4-6 set med 15-20 reps för att samtidigt öka på uthålligheten. Rundade av kvällen med en hundprommis i skogen på 5 kilometer. Hade dock en mycket högre ambition men fick trevligt sällskap istället 🙂

Kände mig ruggit nöjd och som bonus rundades kvällen av med bastubad hos en annan kompis. Vilket blev pricken över i!

Jag har även sista månaden följt Jesper Lissmark Hult genom Sverige. Jesper cyklar denna sommar hela rikets längd på enhjuling. Den 29 Juli kommer han att cykla in i Stockholm city och alla som vill kan ansluta sig enligt Forrest Gump principen. All info om färdvägar och klockslag finner ni på hans hemsida “King of the Road“. Infon finns även på Facebook bara att kolla efter “King of the Road”. Jag kommer att ansluta mig men har i skrivande stund inte valt fordon, haha 🙂


Så här såg det ut när jag anslöt mig till Gert Fylking & Robban Aschbergs vandring från Ystad till Haparanda under deras insamlingspromenad för prostatacancer.


Såg den här bilden på datorns skrivbord och minns pirret inför utresan till Mount Everestexpeditionen 2010. Brevid mig står Per Jerberyd en av mina mentorer och även bloggansvarig under expeditionstiden. Bloggen var mycket uppskattad och hade många många träffar… Hoppas kunna överträffa allt om jag får till det ekonomiska inför 2012. Har en mycket spännade plan som kanske går i lås i Augusti, September.

Någon som vill vara med som samarbetspartner kan maila eller ringa mig! All info finns här på bloggen.

Dags att runda av skogen kallar!
Simma lungt 🙂

Kommentera