Ångan är uppe!

Nu är vi nära skolstart med allt vad det innebär. Att införskaffa höstkläder, pennor, pärmar och suddigum till barnen. Kvällarna blir mörkare och luften klarare! Jag älskar hösten och njuter i fulla drag. Har mycket på g. Tv inspelning med dottern för höstens lekprogram. Som jag skrivit tidigare så ska jag ock dottern delta i ett lekprogram med diverse tävlingar. Inspelningen blir i nästa vecka och veckan därpå kommer det bli föredrag och möten med nya och gamla sponsorer. Ser mycket fram emot ett mycket speciellt möte som kan bli det lyft jag behöver. Så jag håller tummar och tår 🙂


Träningen går ohyggligt bra! Målsättningen är att träna fem dagar i veckan. Det blir stor variation mellan gym, ArmyFitness och egen träning i skogen samt intevallträning i lokala slalombacken och även i Hammarbybacken.

Jag kommer såklart även att släpa mina tre vandäck i lokala el-ljusspåret.

Det som är helt nytt är att jag kommer att träna minst tre träningspass i veckan på Flex gym här Tyresö där jag har ett flertal kompisar som tränar. Jag har tränat där förr och jag trivs mycket bra där! Med god kamratskap, bra redskap, bra läge, fräscha lokaler och den positiva anda och service som råder där. Alla dagar i veckan 🙂

Jag rundar av med kungens favorit uttryck “nu vänder vi blad och går vidare!” Nu kör vi så det ryker! Kanske vi ses på Flex gym!
/Pierre 😉

Kommentera