Uppåt igen!

Allt går framåt och uppåt! Äntligen börjar bitarna falla på plats. Så jäkla skönt att hösten är på gång. Det betyder ljuset för mig efter en död atomvår och en seg sommar. Kroppen är träningsvillig och luften är underbar att andas. Många spännade saker puttrar i hösten gryta vill jag lova 🙂


Dagens bild är tagen nere vid Nyfors som ligger en liten bit hemifrån. Frisk luft och den underbara höstlukten i skogen.

Tyson (hunden) och jag knatade drygt 13 kilometer idag. Våra promenader är som balsam för själen och vi knatar på bra, 10 kilometer eller mer varje dag. Det måste även tilläggas att jag tränar 4-5 dagar i veckan sedan två veckor tillbaka vilket kroppen svarar bra på.

Jag har sprungit en del och hade planerat att börja träna ArmyFitness igen denna vecka men stukade foten ordentligt för 10 dagar sedan under ett 2 timmars ArmyFitness pass. Jag har fått nöja mig med hundprommisarna med tejpad fot och en del gymmande.

Men snart är jag i gång för fullt igen och det ser jag verkligen fram emot. I morgon ska jag och en av mina döttrar delta i ett TV program som kommer att sändas under hösten vilket ska bli spännande. Föredragen startar med rivstart den 30:e Aug och bokningar rullar in 🙂 Det glädjer mig att intresset finns och feedbacken har varit bra.

I kolumnen till höger finns länk till radioprogrammet Olust & känsla som sändes i P1 den 22 Juli. Jag är med och pratar om drivkraft och lust. Det har varit kul och glädjande med alla positiva mail och sms jag fått. Tack ska ni ha för att ni finns och ger mig dessa hejarop!

Ha det bäst!
/Pierre

0 Replies to “Uppåt igen!”

Kommentera