Lite av varje!

Det är kul just nu! Det händer lite allt möjligt men jag vill inte avslöja något just nu. Man kan vara hur glad och nöjd som helst men inget är egentligen klart föränns man skrivit avtal/kontrakt! Men det känns som sagt faktiskt ovanligt positivt 🙂 Kanske mår man extra bra av att se att barnen trivs i skolan. Och att vi lyckats vända dygnet efter sommarlovet. Det är så jäkla skönt med en fungerande vardag med vissa rutiner. Jag körde ArmyFitness igen i måndags och foten höll och allt kändes toppen även om det smärtade mycket i hela kroppen och inte bara huvudet som jag dunkade in i ett träd i farten. Blodvite på första riktiga passet! Kan det bli bättre? haha 🙂

Hundprommisarna snittar dryga milen och upp till 17 kilometer skog varje dag vilket känns trevligt för både hund och mig. För övrigt sliter jag med evighetsprojektet att minska magen, haha 😉 Kommer att få experthjälp med kost och annat inom kort vilket glädjer mig mycket och det kommer även att hjälpa hela familjen på sikt. Jag har väl haft det för bra sedan hemkomsten från Everest 2010? Not! Jag ska nu prestera varje dag och göra mitt absolut bästa för att komma dit jag vill. Det vill säga att höja min lägsta nivå på allt som inte alltid är kul. Till jul ska vikten vara reducerad och till mars ska jag vara redo för mitt livs äventyr. Mer om det inom kort när alla puzzelbitarna är på plats.


Igår var jag ute och testkörde en Yamaha Super Ténéré. En riktig äventyrshoj på 1200cc och 110 hästar. Vikten fulltankad är 261 kilo som jag inte märke ett dugg av. Tänk vad man ta sig med en sådan hoj? 😉 Som sagt så är jag nöjd just nu, men det kan vända fort har jag erfarenhet av. Håll tummarna och hoppas på det bästa! 😉

Nu är det dags att sova. Klockan ringer 05:15 för då är det dags att kämpa på!
Fridens! /Pierre

Kommentera