Lite av varje idag också.


Jennie min ena tvillingdotter tillsammans med två stadiga killar, jag och Adam Alsing.

Dagen började tidigt i morse med hundprommis på 6,8 kilometer i skogen. Grymt skön luft i skogen. Telfonsamtal och mail kan man numera klara av vart som helst via smartphonen och det är fanken bättre mottagning i skogen än hemma i radhuset. Radhuset ligger lite risigt till från masterna, bra eller dåligt? Säkert kanonbra om det visar sig att mobilstrålningen är livsfarlig om 10-20 år.


Flugsvampar som Tyson skällde på.


Rundemars hästgård. Ligger strax runt hörnet där jag bor 🙂

Tränar ordentligt igen sedan två veckor tillbaka och kroppen svarar på träningen med ett stort leénde! Det är så jäkla skönt att må bra och ha träningslust och längtan till nästa pass direkt efter avslutat pass 😉 Hjälpinsatsen angående kosten startar snart upp och jäklar vad jag ska prestera, haha 🙂

Idag var jag och käkade lunch med Robin Trygg (TV4) och Calle Ringborg (Addnature) på TV4. Vi hade trevligt och pratade om allt möjligt och besökte även Nyhetsmorgons studio och kollade in Robins kontor där han visade oss några bilder från sin Everestexpedition.


Min lilla kamera hade ett kasst batteri och dog. Orkade inte med att lossa en blixt. Fick mickla med bilden för att kunna se något, den blev svartvit. Det är Calle, Robin & undertecknad på dagens lunchmöte.

Med kvällsprommisen med Tyson spräckte jag milen idag också. Dagen har varit en vilodag från träning. Kroppen påminner mig om gårdagens gymträning i form av riktigt skön träningsvärk.


Husqvarna nr1 en 125cc årsmodell 1979, sedan körde jag ett x antal Husqvarnor 250 luftkylt, 250 vattenkylt, 430 luftkylt med flera. Hade några trialhojar också av märket Montesa. Körde fram till 2004 KTM.


När jag fyllde 18 var denna hoj min egen 18 års present, haha 🙂


Motorcykelturen häromdagen gav mig mycket mersmak! 😉 Hur ska detta sluta?

Fridens! /Pierre

Kommentera