Halvmaran klippt idag!

Det här är första Söndagen i September och även dagen efter helgens Ålandskryssning. Vi var ett sällskap på tjugo personer som åkte på Ålandskryssning i fredags. Helgen har bjudit på god mat och goa vänner och inte minst det superfina vädret. På hemvägen igår kunde vi avnjuta Ålandsresan på soldäck. Man kan inte annat än vara nöjd. Var grymt trött när frugan och jag kom hem från kryssningen. Gick och lade mig tidigt och när jag sovit i 12 timmar som ett barn bestämde jag mig för att gå minst 12 kilometer i skogen med Tyson. Sagt och gjort. Vädret var grymt fint idag att bara njuta och ta in.


Jag har knatat totalt en dryg halvmara på mina två hundprommisar idag. Det känns grymt bra och är nu laddad för en tuff vecka 🙂


Ett litet filmklipp från första hundprommisen.

Nu kaffe!
/Pierre

Kommentera