Nya tag.

Började dagen tidigt med en grymt skön hundprommis. Otroligt fint väder idag också. Kortbrallor och t-shirt!


Det är numera ett överflöd av svamp i skogen. Kunde inte låta bli att ta en bild på dessa flugsvampar. Morgonrundan blev 6,5 kilometer och nu har man fått igång kroppen. Punklistan för dagen har nyss blivit tre punkter kortare.

Rundar av dagen med att komplettera inlägget från i förmiddags med att samtliga punkter på listan är avtickade och att jag han med ett entimmes träningspass på Flex gym och att kvällen sista hundprommis avklarades precis innan regnet föll här i Tyresö.

Tangerade milen i skog och mark med nöd och näppe idag. Dels för att det var lite stressigt och att både Tyson och jag blev lite trötta i soffan. Hur som helst så har jag börjat jobba på morgondagens punktlista och hoppas på fint väder i morgon också men av vädrerprognosen på TV så ska det bli regn, men jag hoppas ändå 🙂 Simma lugnt! 😉

/Pierre
PS Jag kommer att hålla ett inspirationsföredrag på Flex gym här i Tyresö lördagen den 17:e om inget konstigt inträffar. Håll ögonen på FLEX gyms hemsida.

Kommentera