Träningsvärk är skönt!

Det har gått ett tag sedan sista inlägget. Det har inget med slapphet att göra. Det är bara så att dagarna rusar fram fortare än jag hinner med. Jag känner mig som en jonglör som sliter med att hålla alla bollarna i luften. Det går åt rätt håll! Tränar nästan varje dag och tar hand om min lille varg. Tyson den lille vargen och jag gick en halvmara i skogen för inte så många dagar sedan och jag upplevde det som han tyckte det var jobbigt. Jo, han älskar mig fortfarande. Men jag undrar ibland hur hunden tänker! När han får springa lös så kryssar han fram och tillbaka och ibland stannar han helt som om han hittat världens tidningsartikel att läsa. Står där och sniffar! Jag försöker verkligen att hålla tempo när jag går i skogen. Jag visslar och han kommer rusande och är så jäkla överlycklig. Jag har facit och vet hur långt vi ska gå. Hunden har ingen aning och är bara så jäkla glad och tokrusar hit och dit mest hela tiden. Men en halvmara tog ut sin rätt. Han blev faktiskt trött och glad av att komma hem, dock inte hungrig som jag. Jag brukar dela upp prommisarna över dagen på tre fyra tillfällen och snitta 15 kilometer. Dessa vilostunder mellan varven hinner Tyson boosta energi och till och med gnälla när han tycker jag är slö. Ni förstår hur jag har det.

Träningen på FLEX gym går bra och på Lördag ska jag hålla ett gratis föredrag för de intresserde på FLEX gym i Tyresö välkomna!

Ikväll var jag på Peak-IT Adventure academy då jag har äran att blivit antagen till en utbildning på kvällstid under ett halvår. Totalt skulle 15 personer få möjligheten att ta del av utbildningen som skulle innefatta:

 • Teoretiska lektioner inom planering, utrustning, teambuilding, självmotivering, media/sponsring samt dokumentation.
 • Praktiska övningar
 • Teambuildingaktiviteter
 • Sex utbildningstillfällen samt hemuppgifter
 • Certifieringsprov (än så länge hemlig)
 • Kvällens introduktion var skitbra och framför allt kul! Vi körde även ett mastodontpass på Karlbergs hinderbana vilket väckte minnen från fornstora dar då jag älskade dessa banor för en 26 år sedan. Nu är jag lite tyngre och långsammare men som ni vet kommer det att ske ett mirakel snart, haha.


  Lite blodvite från kvällens träningspass! 😉

  Kvällen i ära bjöd på mörker och regn. Hade inte med mig några träningskläder men fick låna ett par kortbyxor av en annan deltagare. Tog av mig mina G-Star jeans på med kortbyxorna och körde så det rök! Tursamt är det fortfarande varmt och skönt! Som vanlig blir jag så jäkla nöjd av sådan här överraskningar! All oplanerad fys är bonus även om jag hunnit med ett träningspass idag plus en mil i skogen med hunden innan kursstart.

  Underbara höstfärger i skogen här hemma. Bilden är från den 10:e.

  Den lille vargen njuter den 10:e. Dock börjar han bli hippe men ska till frissan på Tisag, pust!

  Har en liten gnutta av stelhet kvar från fredagens reklamfilmsinspelning på Grimsta IP då jag agerade fotbollspelare. Schize vad jag sprang då 🙂 Fem timmar fotboll!! Men som tur är ska det kännas i kroppen och träningsvärk på rätt sätt är bara skönt! Hur jag kommer att känna mig i morgonbitti vet jag inte, men jag är öm i bröstkorgen och det värker när jag drar in djupa andetag av smällen jag fick ikväll när jag klotade på den höga balansbrädan på Karlbergs hinderbana under sista varvet.Jag slog i bröstkorgen med mera i brädan i fallet på väg mot marken. Men skitsamma det som inte dödar härdar! Ser fram emot nästa träningspass som inte är långt borta.

  Tack Fredrik Sträng och Fredrik Erixson för kvällens aktiviteter 🙂
  Ha det gott och símma lungt!
  /Pierre

  Kommentera