Dagen efter!

Vaknade upp i morse och hade svårt att ta mig ur sängen. Det visade sig att jag fått någon spricka i de nedre revbenen på höger sida efter min vurpa igår. Så jäkla typiskt. Vad gör man åt sådant? Inget! Man kan ta någon värktablett och hoppas det lindrar en stund. Jag är glad att inget revben brytits och punkterat lungan. Hur som helst, att gå funkar bra! Det gör ont att resa sig upp när man suttit och det gör ont att krysta när man ska till och göra stora kalaset. Men jag bestämde mig direkt för att tänka bort det jag inte kan påverka och har kört på som vanligt dock en aning lugnare.

Glad att jag kämpat och stönat mig runt i skogen med Tyson (hunden) och sista kvällspromenaden blev 7 kilometer i skogen. Det blev totalt 12 kilometer skog ändå idag. Min plan är att köra ett pass på gymmet i morgon. Funkar det blir jag superglad.

Idag fyllde min näst älsta dotter 16 år och vi firade ordenligt när hela familjen var samlad ikväll. Två tårtor käkade vi upp. En köpt fruktårta och en hemmagjord marängtårta. Kaffe och läsk och en del paket. Hela familjen sjöng högt och ordenligt. Jag kunde rättfärdiga mina tårtbitar genom att jag kört mina prommisar 🙂 Hoppas dagen gick på plus minus noll.


Klicka på bilden för mer info om skorna hos Addnature.com!

Jag införskaffade mig ett par nya skor idag. Det blev ett par Salomon Wings Sky GTX som är en högre variant av trailrunningsko. Skon är vattentät och ger ett fullt stöd för fotleden. Vilket känns helt rätt då jag stukade högerfoten kraftigt för drygt en månad sedan. Vill inte göra om det och har inte råd med skador som kan sätta käppar i projekthjulet inför nästa expedition.

Jag ska testa skorna och återkomma med ett litet filmrepotage om hur dom känns och jämnföra dom med andra skor jag har och haft. Ska bara hämta andan i några dagar så jag kan få upp ångan och kan testa skorna ordentligt ute i brandområdet i tuff terräng. Helst utan att ha så jäkla ont i revbenen.

Har ni några frågor om något ni tror jag kan svara på är ni välkomna att skicka mail.

Fridens! /Pierre

0 Replies to “Dagen efter!”

  1. Tjena Micke, tack för din kommentar. Jag köper din kommentar och inlägg utan knussel. Tejpa bra är ett bra alternativ under läktiden och att överdriva stöd för vristen skapar försvagningar. Det gäller att överväga och lägga av i tid med extrastödet. Jag använder mina salomon väldigt sparsamt. Mest som stöd efter den grova stukningen för att kunna hålla på. Nu kör jag på med fivefingers, icebug och mina North Face skor. Ja, jag kör även med kängor ibland beronde på hur geggit det är ute i skogen.

   Det gäller att se upp när det blir mörkt ute och ta det försiktigt. Det är så jäkla trist att råka ut för stukninger. Tur det inte händer för ofta.

   Ha det gott!
   /Pierre

Kommentera