Softardag

Dagen har varit i softhetens tecken med tid för eftertanke! Man kan undra hur en sådan dag ser ut i mitt liv. Softhetstecken, vilket ord! I vart fall betyder soft för mig att man tränat lugnt eller inget alls. Jag har inte tränat idag utan haft en semesterdag. Har inte varit på kontoret eller ägnat mig åt arbete. Bara varit med familjen. Småtjejerna ville gå på bio så jag körde dom till Söderhallarna och köpte biljetter för ”eclipse” som handlar om en vampyr som blir kär i en människa. Filmen varade i 2 timmar och fem minuter så jag han köra upp till Globen city för att handla diverse saker samt ta en runda i Stockholm för att se på båtar och annat innan det var dags att hämta tjejerna på Söder. Dock så var vi tidiga att köpa biljetter så vi han avnjuta en gemensam lunch på en resturang i närheten till biografen.

Eftermiddagen har ägnats åt fika, planerade av semester och annat mer spännade inför hösten. Ser fram emot att börja träna stenhårt för att kunna genomföra diverse äventyr framöver.

This slideshow requires JavaScript.

Advertisements

Kommentera