Inte bara svamp!

Tar träningen lite på halvfart nu. Fick en spricka i ett revben den 14 september. Även om det hunnit gå en vecka sedan jag föll på balansbommen, så smärtar det när jag kommer i vissa rörelser. Kan inte springa utan jag får nöja mig med långprommisar vilket går på ren rutin.

Men det händer en massa bra och spännade saker och i nästa vecka räknar jag med att kunna skriva i klarspråk om del en saker då kontrakt skrivits med olika parter 🙂


Kan konstatera att det är mer än svamp som mognar då jag kastade ett getöga över till grannen och såg hur deras äppelträd är överfullt med mogna äpplen. Kan bara att konstarera att hösten är här på riktigt nu.

Nu ska jag ut på en hundprommis runt sjön. Ser fram emot kvällens event “Banff Mountain Film Festival 2011”.

/Pierre

Kommentera