Höstfärger & annat.

Kort update! Veckan som började den 10 Oktober var jag på UGL ledskapsutbildning under hela veckan och bodde på Näsby slott som ligger lite norr om Stockholm. Kursen var den bästa jag någonsin gått på och kan varmt rekomenderas att gå. Har uppdaterat CV:n 🙂

Jag kommer att figurera i TV dock så kommer jag att skriva mer om det senare. För övrigt kör Tyson och jag på med långprommisar och träningen går bara bra. Har haft grym träningsvärk hela veckan som gått. Det ska göra ont när man kämpar. Fast det är såklart viktigt att det gör ont på rätt sätt. Sammanfattat kan jag säga att jag gymmar, joggar, backtränar i Hammarbybacken och kör mina hundprommisar. Dags att damma av mina VAN däck 😉 Ska försöka att lägga in ett badhusbesök i veckan för att simma lite, men mest för att ha det som en vilodag med bastubadande vilket är grymt skönt och avkopplande.


Lite höstfärger från idag.


Härligt solsken på förmiddagen idag.

En burk som flyter på vattenytan i Barnsjön.

Mer om färdrutten till Mount Everest 2012 kan ni hitta på www.2everest.com

Fridens!
/Pierre

Kommentera