Tunga dagar.

Oj, nu har det rasslat till och en hel vecka sedan sista inlägget. Ja, man skulle kunna tro att jag ligger på latsidan. Men så är inte fallet. När jag kikar på veckan som gått kan jag konstatera att mycket händer varje dag. Bland annat har jag varit med och staterat i Ikea reklamfilm.

Jag kämpar med nya dieten och kan nöjsamt se på vågen att pilen går åt rätt håll. Tyson (hunden) och jag snittar dryga milen i skogen varje dag som dock inte kan tillgodoräknas som träning. Därför kör jag ånyo Armyfitness klockan 06:15 Mån, Ons och Fredag med mina kompisar i Årstaviken. Utöver det kör jag också jogging och mountainbike. Mountainbike är nya favoriten. Har införskaffat en grym lampa på 900 Lumen till mountain biken så jag kan köra sena pass i skogen. Vilket är supermysigt 🙂

Nya intressenter av min Everestsatsning 2012 hör av sig och det ser mycket hoppfullt ut. Jag fortsätter med att tokträna och jobbar stenhårt på att vara i min livs form i mars 2012 medan mina presumtiva sponsorer funderar. Problemet är att alla som jobbar med marknadsföring konstant är svåra att få tag på. När man väl når fram så är det ofta riktigt trevligt och avslut inte långt borta till något positivt. Innan helgen fick jag ett trevligt samtal från en samarbetspartner som kommer att göra en radiogingel där äventyret näms. Sådant är grädde på moset 🙂 När något företag bestämt sig för att vara med så resulterar det ofta i ett mycket större engagemang i äventyret och jag ställer mer än gärna upp och inspirerar personal eller annat efter överenskommelse. Nyligen höll jag en presentation där klonen fick vara med en kväll hos en ny samarbetspartner vilket uppskattades. Min poäng är att båda parter, det vill säga jag och samarbetspartner ska ha ett utbyte av varandra. Enkelt kan jag säga “full duplex!” På ett eller annat sätt 🙂

Idag var jag iväg och tränade Armyfitness med ett gäng kompisar på Östermalms IP. Det var ett 90 minuters pass där vi ställde upp för personer som ska bli instruktörer. En skön dag helt enkelt.

I morgon sticker jag över till Gotland över dagen för att träffa lite spännade entreprenörer. Ska bli kul att få trampa på Gotlänsk mark igen även om det bara blir en dag.

Dagens bilder är en mix från veckan:

En bild från kvällsföredraget i veckan hos AlltNet. Trevligt!


Självporträtt från lördagens mountainbikes 2 timmars tur i skogen. Bilden är tagen på Albybackens topp 🙂


Dagens bild tagen efter Armyfitness passet på Östermalms IP. På bilden ser vi Dennis Trygg och hans bror Robin Trygg (sveriges yngsta på Mount Everests topp) och min kurskamrat Marie Nordin på PEAK IT Adventure Academy och så lilla jag. Det var många fler som tränade och kämpade på idag.

Nu är det dags att vila så jag är utvilad i morgonbitti. Det har trots allt varit några tunga dagar med tung träning så i morgon blir det en träningsfri dag. Tisdag blir det TV inspelning och träning 🙂

Fridens mina vänner!
/Pierre

Kommentera