Äntligen

Vaknade toktaggad! Tog fram diciplinen. Att vänta på motivation är bara att tokglömma! Motivation/inspiration är produkten av diciplin. Så är det i alla fall för mig.

Rotade fram mina träningskläder och stack ut på min första löparrunda sedan i Mars. Jo, jag har blivit försoffad efter Mount Everestexpeditionen. Nu kände jag det var dags att ta tag i livet igen. Sprang 5 kilometer, lite fjuttigt kanske! Det kändes skitbra i vart fall och nu är det bara att gasa på. I september ska jag på träningsläger med Army Fitness. Det är hemligt vad som kommer att hända. Det enda man vet just nu är plats/datum/klockslag för uppplockning sedan bär det av ut i skärgården på något i “Navy Seals” anda! Fan, vad det ska bli kul även om det lär bli jobbigar än jag kan drömma om 🙂 Tjo så länge!

Advertisements

Kommentera