Vilodag.

Jag har passat på att vila kroppen från träning idag! Tog en tur till Visby för att träffa Destination Gotland och även Pigge Werkelin superentréprenören. Båda mötena var bra. Det är i vart fall min uppfattning just nu. Pigge och jag hade ett mycket trevligt samtal och jag fick en del tips och ideér att ta med hem att fundera på. Nästa vända till Gotland blir på motorcykel och över en helg så man hinner träffa fler vänner.

Idag åkte jag flyg tur retur och gladde mig åt det varma vädret och spatserade runt i Visby som jag gjort så många gånger under min uppväxt. Passade även på att kika lite extra på vissa detaljer på vissa ställen i Visby samt så fotade jag det för att kunna komplettera vissa fakta i boken jag skriver på. Har faktiskt skrivit halva boken och känner mig riktigt nöjd. Hoppas det blir en kioskvältare, haha 😉


Christer Grandin & jag under mitt besök i köket. Jag fick lite ryckningar i mina kock och matlagningsnerver 🙂

Inte nog med att jag är grymt effektiv med det jag gör så han jag faktiskt med att besöka min kockkompis Christer från 1984 som numera är krögare och köksmästare i Visby. Det var riktigt kul att träffa han och snacka om förr och även om dagsläget, barn och familj! Han bjussade på grymt god och väl lagad mat. Hela gänget var supertrevliga. Kan bara säga världsklass! Ska ni till Visby måste ni besöka WISBY DELI Ni blir garanterat nöjda 🙂

På Visby flygplats på vägen hem träffade jag Pär Holmberg fd TV metrologen. Vi började prata klimat och jag berättade om mina upplevelser runt om i världen. Om vattenflyktingar i sydamerika, glaciärer, vind, monsun, Nord och Sydpol och även om mina erfarenheter/upplevelser från mer än 30 års dykerfarenhet i Östersjön. Pär var supertrevlig och grymt intressant att lyssna på 🙂 Det blev mer lärdomar att ta in. Tack Pär om du läser det här.

Nu är jag trött och ska kasta mig i sängen för att vara utvilad för morgondagens vedermödor med träning på schemat och en massa andra måsten. Dieten följs strängt, mer om det senare!

Fridens vänner!
/Pierre

Kommentera