Dagen som gått.


På bilden leder Fredrik Sträng hela Peak It Adventure Academy gruppen upp för stigen på Frösundaviksbacken där vi höll dagens övningar.

I skrivande stund har jag varit uppe i 20 timmar drygt. Ni som läst det tidigare inlägget före detta inlägg har läst om det tidigare träningspasset med Armyfitness i Årstaviken samt vårt slit i Hammarbybacken. Efter frukostträningen duschade jag och kände mig super pigg. Så det blev även en hundprommis på en halvmil innan lunch.

Efter lunchen som jag inte han stoppa i mig på grund av telefonsamtal och annat fokus. Bar det av till Frösundaviks backe i Solna där jag mötte upp mina kurskompisar i Peak It Adventure Academy där vi utbildas i både teori och praktik. Idag var det Know How på agendan. Det innebar ett fyspass till att börja med, i att springa upp och ner som en tok i Frösundaviksbacken. Vi var indelade i lag/team. Vi hade som övning slå upp ett tält och koka en liter vatten på toppen av berget på tid. När man godkändes var det bara att packa ihop allt så fort som möjligt och springa ner för att genast springa upp till toppen igen och repetera proceduren. Vi höll på så pass länge att vi trimmade tiderna ordenligt samt gjorde övningen i mörker innan det var dags för teoridelen i Know How inomhus efter en välförkänt varmdusch.

Jag har fått mycket friskluft idag och är nöjd med dagens resultat. Inga vurpor och inga skador! Vad mer kan man begära? Vill du veta mer om Peak It Adventure Academy klicka här.

Fridens vänner!
/Pierre

0 Replies to “Dagen som gått.”

Kommentera