Pierres bord.

När man är uppe i planeringsfasen av ett äventyrsprojekt så är bordet fullt med papper, små notislappar med telefonnummer på och mina punktlistor så kallade actionlists. Saker som ska bockas av varje dag för att ta mig stegvis framåt mot målet.

I förmiddags var jag på Expressen och träffade spännade personer bland annat motorredaktören. Vi diskuterade mina möjligheter till att blogga om mitt kommande äventyr på motorcykel till Mount Everest. Jag fick berätta om mitt upplägg och mina planer på spännade repotage inför, under och efter expeditionen som lär bli något unikt i hästväg. I vart fall ingen vanlig touring tur 🙂

Mer detaljer kommer snart om hela upplägget, tror banne mig att det blir bra, ja riktigt bra kommer det att bli!


Kollar in Birros bord som står där så tomt så tomt och funderar på mitt eget bord. Mitt bord måste rensas, punktlistor tickas av och alla puzzelbitar hamna på rätt plats i detta äventyrspuzzel. Vore skönt att ha puzzlet klart till jul och sedan bara underkasta mig den smärta av träningsvärk det betyder med den träningdos som världens tak kräver av sina toppbesökare.

Nu kallar bordet, Pierres bord! Dags att ta tag listorna igen som ska bockas av 🙂

Är du som läser det här en eventuell samarbetspartner och vill synas på mina expeditionkläder eller på motorcykeln? Du kanske har egna idéer om något. Tveka inte på att höra av dig i så fall! Kolla under länken om sponsring.

Fridens!

Kommentera