Nu händer det grejer både här och där.

Vaknade svimmtrött klockan 5 i morse för att masa mig ur sängen och vidare till Årstaviken för ett riktigt skittungt träningspass men ack så jäkla skönt efteråt. Vädret är riktigt konstigt med en temperatur på 9-10 plusgrader så tidigt på morgonen. Mörkt, skitigt och blött. Men vad gör det! Efter tio minuters träning är man kokhet och svettig och kan njuta av att bara köra på. Dock är det lite trist att sätta sig i bilen och åka hem blöt och skitig för att duscha. Armyfitness rules! Med snö blir det inte skitigt plus att det blir så mycket ljusare.

Väl hemma fick jag iväg ungarna till skolan sedan var det den obligatoriska hundprommisen. Det blev en halvmil i skogen runt Flaten sjön. Sedan har dagen rullat på i ljusets hastighet. Ska hålla ett föredrag för att inspirera barnen på en skola inne i Stockholm city. Ska bli kul.


Efter ett föredrag på en skola så kommer gärna barnen fram och fotar med sina mobiler.

För övrigt har jag haft en del mycket trevliga samtal med presumtiva sponsorer/samarbetspartner inför Everestexpeditionen.


Loggan tillhör ett förtag jag kommer att samarbeta med. Dom har grymma produkter som jag verkligen gillar. Mer om det kommer snart.

Ha en trevlig fredagskväll med mycket mys. Själv funderar jag på ett cykelpass i nationalparken det är mys för mig 🙂

Fridens!

Kommentera