En skön dag med julmarknad.

Vaknade klockan 8 i morse. Kände mig pigg och glad. Hade tänkt göra stordåd idag men hade en kompis från Gotland som nattgäst och tog istället hand om min gäst igår kväll och i förmiddags. Det fick en bli en lugn dag med bara en mil som averkats med Tyson i skog och mark. Vi har kämpat hemmavid med julstök inför första advent med julstakar och julstjärnor. Det blev även en tur till Tyresös Julmarknad ute vid Tyresö Slott. Vädret var hur bra som helst med avsaknad av snö. Det kändes inte som en riktig julmarknad även om det var precis lika bra och trevligt som förra året på grund av att det inte fanns en gnutta snö utan gröna gräsmattor som var sura och kletiga dagen i ära.

Hur som helst så införskaffades lite delikatesskorvar att ha på julbordet. Det blev Björn, Älg, Ren, Vitlök och Chilikorv. Det blev även en julkrans att hänga på dörren och lite godis till ungarna. Jag fotade lite och när jag kikade på bilderna så la jag märke till att jag inte var direkt osynlig bland allt folk. Kolla på bilderna här under så ser ni hur någon på varje bild observerar fotografen. Kanske är jag inte helt diskret med alla sponsorlogotyper och Everestloggan på jackan. Det blev flera trevliga samtal då folk gärna kommer fram och ställer frågor och en del känner igen mig från lokaltidningarna där det varit ett flertal repotage.


Sofia i vit jacka en av mina fyra döttrar.


Pengar byts mot en julkrans att hänga på dörren.


Tyresö Slott, inte så länge sedan jag var här och firade midsommar.


En tusenårig ek som håller på att svälja ett stenblock.


Hårt arbete med kosten. Det är grunden till kvällen kycklingkryta.


Julpyntat till 1:a advent. Fick hänga upp istappar. Tycker det är lite för kallt ljus på dom.


Nu har tomtjävlarna kommit fram överallt 😉

Ja dagen har gått i rasande fart och jag blir lite mörkrädd att det strax är julafton. Huva!

Ska nu fundera på morgondagens aktivitet. Blir det ett pass i Hammabybacken eller några timmars mountain bike eller vad ska jag hitta på? Något blir det efter denna vilodag. Dock är jag supernöjd då jag rasat 11 kilo fett sedan jag börjat jobba med dieten. Allt jag gör i träningsväg blir bättre och bättre. Tror nog att jag ska greja -8 kilo till fram till jul. Ska bli kul det här 🙂 Ha en bra fortsättning!

Fridens! /Pierre

Kommentera