Formen är på god väg.

Oj, vad pigg jag var i morse när klockan ringde klockan 05:00 för att åka in till Årstaviken och Armyfitness träningen. Vaknade och hörde hur det blåste i markisen som sitter över köksfönstret. Jag kikade ut genom fönstret och konstaterade att termometern visade 2,9 Celsius. Ingen nederbörd och av vinden kunde jag lungt konstatera att det var varma vindar. Drack en proteindrink och ett glas vatten och en del vitaminer, alg-tabletter och rosenrot. Sedan redo för ett hårt pass med mina Armyfitnesskompisar. För att vara säker på att inte överhettas tog jag bara t-shirt och en tunn träningsjacka. Vilket var perfekt.


Bild från i morse på gården när jag kom hem från Armyfitness träningen. Härligt ljus över Tyresta Nationalpark.

Idag körde vi styrka och jobbade i grupper. Vi hämtade först två bildäck per skalle att ha med när vi sprang. Sedan hade vi stationsövningar som vi roterade runt i. Vertygen idag var sålunda bildäck, betongplattor och våran kropp. Svetten sprutade i 75 minuter.

Dagen har varit lång med många telefonsamtal och på onsdag ska jag få ut motorcykeln och då ska även en av sveriges största nyhetstidningar vara med. Ska bli skitkul 🙂 Jag kommer att droppa lite information i taget här på bloggen om vad och vilka upptåg som ska göras. Ska bli kul och spännade.

Dygnet har varit så jäkla långt så jag satt och funderade om jag verkligen hade tränat idag och var faktiskt tvungen att fråga frugan om jag var iväg och tränade i morse eller om det var igår. Fattar ni hur fort dagarna går! Jag var också ute och joggade med hunden 6,5 kilometer ikväll klockan 20:00 och det kändes lätt. Att jag är så pass pigg och stark hänger nog ihop med min diet och viktminskning. Jag ska kämpa! Jag vill och jag kan! Ska vara mitt absolut bästa form i mars 2012.

Ta hand om dig och dina drömmar! Vad din dröm än må vara så kan du göra om den till ett mål. Vill du verkligen nå målet se till att inget hindrar dig. Tänk bara på att du själv är största hindret för att lyckas och vill du verkligen lyckas så kommer du inte hindra dig själv från att nå ditt mål! Kör så det ryker!

/Pierre

0 Replies to “Formen är på god väg.”

Kommentera