Klättring och 118 800

Dagen har varit lång, kul och spännade! Det är mycket nätverkande och sökande i stort sett varje dag. Men idag har jag varit och klättrat med min kompis Fredrik Sträng. Vi var på Klättercentrat vid Telefonplan och kämpade. Samtidigt som allt spelades in av TV mer kan jag inte skriva. Det var jäkligt kul att coachas av Fredrik även om han var tuff mot mig 😉 Antar att det behövdes för att jag skulle leverera, haha 🙂 Fredrik var grymt duktig och han liksom kutade upp och ner på klätterställets väggar av varierande grad som om lederna var stegar 🙂

Däremot fick jag själv nöja mig med leder 5a. Det är ganska lätt klättring men för mig som inte klättrat på över ett år var det riktigt tufft. Fredrik körde hårt med mig att klättra upp och ner ett flertal gånger i bra tempo. Till slut tog armarna helt slut och han skrek som ett mantra “tre grepp till!” ett flertal gånger malde han på med mantrat till slut dog bara armarna och Fredrik gav sig inte. Jag fick inte komma ner föränns jag lyckats göra några tappra försök till att avancera uppåt. Det kändes som jag inte hade några armar kvar till slut. Underarmarna skakade som marackas efter sista vändan då vi avslutade dagens session. Hela klättersessionen kan sammanfattas i tre ord skitkul, skitjobbigt och till sist även skitnöjd 🙂 Jag är riktigt nöjd med min insats och är taggad att kämpa på mer frekvent med inomhusklättringen.


Fredrik Sträng och jag idag.

Efter lunch åkte jag till Hammabybacken med mina fortfarande skakiga armar för att cykla mountain bike upp och ner några vändor på slalombacken. Det tog inte så lång tid förränns mina ben var lika skakiga som som underarmarna varit. Då var det dags att åka hem och göra annan nytta. Efter någon timmes häckande i soffan efter middagen tog jag en hundprommis på 6,5 kilometer så nu är både hunden och jag trötta.

När jag var ute och knatade i skogen hade en av döttrarna sett på Facebook att en del kompisar hade frågar 118 800 om vem är “förnamn efternamn?” och dom som frågat har fått alla möjliga roliga och konstiga svar. När dom lajjat en stund med detta så frågade min dotter 118 800 vem är “Pierre Näsman” och svaret blev: Pierre är lite av den tredje muskutören d’Artagnan, dyker upp ifrån ingenstans med en värja i ena handen och ett välsmort munläder i den andra, redo att ta sig an världen på sina vilkor och sprida sin stjärnglans vart än det behövs. Med ett ofattbart mod tvingar han världen på knä och låter den se på medans han tar för sig på sitt franska manér. Mvh 118800

Ja, jag kan inte låta bli att le åt vilka konstiga trender som skapats sedan PC:n kommit in varje hem där alla har typ varsin dator lika självklart som att man borstar tänderna 🙂

Undrar vad morgondagen har i sitt sköte? 🙂
Fridens! /Pierre

Kommentera