Äventyret rullar på.

Dagarna går skrämmande fort. Har haft intressanta och förhoppningsfulla möten innan helgen som ska följas upp i veckan som kommer. Träningen har varit bra men inte stenhård i veckan som gick. Har varit lite seg som jag skrev i tidigare inlägg. Mycket av segheten ligger i att jag kör hårt på diet och då räcker inte energin till. Jag prioriterar att gå ner i vikt tufft fram till jul. När jag lättat en ansenlig mängd kilon så kommer det dels att bli mycket roligare att träna. Jag kommer att köra mer kondition och en del gym efter nyår och broma hastigheten i viktnedgången.

Helgen har som brukligt varit trevlig och gått fort. Idag tog jag en sväng med motorcykeln och besökte Hammarbybacken där jag gjorde en testfilm. Tänkte att jag vill visa upp hojen och dess utrustning. Idag var det dock lite pinsamt att filma och fota då det var en del nyfikna folk som kollade. Ska träna bort det där med att inte våga prata högt och tydligt in i kameran. Tror nog att det mesta ger sig med tiden. Det fick vara starten på en serie filmsnuttar som ska komma lite mer frekvent om intresse finnes. Ska skaffa hjälmkamera och även filma lite spännade körningar med mera. Hoppas det ska bli bra och kul för mina läsare 🙂


Första testklippet! En presentation av hojen 🙂

Fridens! /Pierre

Kommentera