Klonen flyttar in.

Idag var jag uppe klockan 5 för att träna Armyfitness i 75 minuter med mina kompisar i Årstaviken. Grymt skönt som vanligt! Det var varmt idag. Helt sjukt varmt för att vara 12 december! Hela 8 plusgrader innan lunch men visst det finns lite isfläckar här och där under morgonen. Men visst är det konstigt och tråkigt? Håller tummarna att det blir snö till julafton 🙂 Har även knatat milen med Tyson. Hundprommisen är ren rutin numera.


Lite hopklipp från träningspasset innan frukost. Lite mörkt kanske…


Min dotter utanför Experts skyltfönster med klonen i bakgrunden.

Sliter med att hitta sponsorer som vill vara med på äventyret. Dagens höjdpunkt var att “klonen” fick flytta in hos Expert här i Tyresö centrum. Klonen kommer att förgylla julen och en bit in på nyåret i deras skyltfönster. Tror att han trivs bättre där än på mitt lilla kontor där ingen ser honom.


Klonen flyttar in…

Innan jag lägger mig ska jag skriva en stund och göra morgondagens punktlista klar. Känns lite konstigt att det är Lucia när man vaknar upp i morgon. Får sätta på TV:n tidigt och kolla om det kan framkalla någon julkänsla vilket behövs. Fridens på Er!

PS
Passa på att “gilla” Mount Everest Super Ténéré expedtion 2012 på Facebook!

/Pierre

Kommentera