Ava MC

Värmen verkar hålla i sig. Jag har hållit på med administration idag och det har gått sådär. Mycket att fixa med och har ringt en del och dom man ringer verkar alltid sitta i möte när man vill nå dom. I vart fall idag 🙁 En del guldkorn har jag lyckats samla på mig från den här dagen och det får man glädja sig åt. Brukar säga att blir man glad av lite har man mycket att vara glad åt 🙂

Vädret har varit grått, blött och blåsigt. Har varit ute och åkt lite hoj och kan bara säga att jag trivs bättre och bättre i sadeln.


Taggad 🙂

Gjorde ett besök på Ava MC och fick prata med en av ägarna och jag berättade om min planerade motorcykeltur till Mount Everest 2012. Lämnade lite information och kontakt uppgifter. Helt hopplöst verkade det inte. Jag kan aldrig veta vad som sägs och tänks när man åkt därifrån. Jag var i alla fall imponerad av vilken gigantisk hangar med motorcyklar och utrustning det fanns där hos Ava MC. Hittade även en del lull lull som jag kan behöva komplettera upp med innan avfärd.

Passa på att “gilla” Mount Everest Super Ténéré expedtion 2012 på Facebook! På Facebook uppdateras det ofta med korta inlägg, bilder och filmsnuttar.

Tyson och jag har bara gått en halvmil idag och därmed brutit våran rutin på en mil om dagen eller mer. Det är bara att gilla läget och kasta sig i bingen för att pressa sig upp klockan 5 i morgon bitti för att hinna träna innan det blir frukost.

Fridens! /Pierre

Kommentera