Förhandsvisning ROBIN TRYGG!

Tog en sväng med Yamaha Super Ténérén på kvällen. Gasade på och testade antispinnsystemet. Har aldrig någonsin provat något liknande på en motorcykel. Det finns två lägen att välja på. Det var isigt och snöblask bitvis. Jag provocerade hojen genom att växla ner och dra på gas den slirar till och jag är beredd på att parera men sladden uteblir och hojen slutar dra. En konstig känsla infinner sig. Föredrar att köra utan antispinn eller är det värt att vänja sig? Hur som helst så växer jag ihop mer och mer med hojen. Den blir snart som en kroppsdel 🙂

Träningen går bra! Kör dubbla pass några dagar i veckan men med dieten jag kämpar på med är det skit tungt att prestera. Har tappat 14 kilo kroppsfett och vill tappa x antal kilo till mars 2012. Dock långsammare från och med nyår. Jag nöjer mig med seghetsträning och fettförbränning fram till nyår. Efter nyår ska jag börja äta mer energirik kost och börja köra stenhårt med intervall träning för att få upp maxpulsprestanda. Ja, ni vet såklart sedan tidigare läsning här att minst ett pass måste vara minst tre timmar långt per vecka. Man måste helt enkelt lära kroppen uthållighetsprincipen också.

Ikväll hade kompisen Robin Trygg förhandsvisning av sin dokumentärfilm från sin Everestexpedition i våras. Han lyckades som yngsta svensk med bedriften att bestiga Mount Everest via sydsidan, endast 24 år gammal. Filmen var skitbra och kan varmt rekomenderas att ses om man vill ha en rejäl injektion av inspiration! Missa inte TV sändningen av filmen den 27 december i TV4 Fakta. Bra jobbat Robin! Du gjorde kvällen till en minnesvärd stund och inspirerade alla som var på Addnature ikväll 🙂

Tveka inte att våga ditt äventyr vad det än må vara 🙂 Jag vågar mitt största äventyr då jag i vår tänker bestiga Mount Everests 8 850 meter över havet efter att ha kört motorcykel från Älvsjömässan med start den 11 Mars. Jag kommer att köra genom Europa och in i Asien via Turkiet, Iran, Pakistan, Indien, Nepal och sedan vidare in i Kina och Tibet. Jag kommer att parkera hojen vid tältet i basecamp på 5 300 meters höjd på nordsidan av Everest. Där går jag in klätterfasen… Fattar ni vilket äventyr? Jag ska dokumentärfilma allt och hoppas få sända det på TV. Om inte någon TV kanal vill ha det så kommer det att bli en DVD som kommer att kunna köpas via min hemsida.

Är det någon som vill privatsponsra så kan man köpa en höjdmeter för 100 kronor via min hemsida under privatsponsring (betalkort funkar). För dom som vill synas kommer jag att skapa en lista på alla höjdmetrar som sålts med Ert namn för varje höjdmeter. Texten för detta är inte klar just nu på hemsidan. Om du klickar dig dit kan du bara skriva i betalmeddelandet “x höjdmetrar” så vet jag vad det gäller och du hamnar i listan som strax upprättas. Hela expeditionen kommer att kunna följas var tionde minut i realtid och det kommer att bli ett välbloggat äventyr. Målet är att inspirara så många som möjligt 🙂

Kom gärna och hälsa på mig i Yamahas monter på MC mässan i Göteborg i Januari 🙂

Fridens!
/Pierre

Kommentera