Full rulle!

Hej på Er! Ledsen att jag varit dålig på att uppdatera. Hoppas att ni har “gillat” min Facebook sida “Mount Everest Super Ténéré Expedition 2012” om ni har gjort det så har ni inte missat så mycket från sista uppdateringen.

Eftersom jag gör allt själv så har jag helt enkelt inte hunnit med att uppdatera bloggen så som jag önskat. Prio ett just nu är få ihop alla pengar för att kunna genomföra hela Everestprojektet med flaggan i topp. Svårt att få till avslut med sponsorer. En del fattar galoppen direkt och blir engagerade och fattar att detta är unikt och jäkligt spännade. Efter helgen växlar jag upp och har en diger punktlista att bocka av 🙂

Sliter med träningen och i måndags tro det eller ej, jag klarade av fyra träningspass!!! Klart nöjd och 18 kilo lättare sedan dietprogrammet började för åtta veckor sedan. Tränar 5-6 dar i veckan. Nästa vecka ändrar jag lite på träningen. Kommer att köra mer intervall och styrka. Kommer även att jobba på med kosten men med lite ändringar så jag kan få mer energi för intervallpassen. Det behövs!

Ska inte skriva så mycket ikväll utan kör på med lite bilder från veckan som gått. Men en sak är säker det är bara Framåt och uppåt som gäller! Måste få klart med alla papper för Iran och Pakistan med mera i veckan.


Sörmlandsleden är mitt favoritställe att nöta på.


Nyfors är ett speciellt ställe som är lika livfullt varje gång man passerar. Ligger en liten bit hemifrån.


stängslet ger lite “elktropop”, har Tyson erfarat.


Hälsade på Tyresö Fightzone. Polarn Peer Hasslund & Bruno Berlin.


En av packväskorna på hojen med lite frost. Nu har det visserligen kommit lite lappmögel. Ska bli skoj att ut och gasa.


Kärret!


Kärret igen!


Har kommit upp mig i klättringen och kör på 6:or säkert 🙂 Kul som fanken!


Polarn fick gestalta Näcken i Nyfors! 🙂


Hälsade på Charlie på GranTourismo. TV programmet många älskar. Här kan ni se karossen till en Dodge från 1913 som Chalie knackat i aluplåt och klätt originalträramen med. 52 timmar tog det för charlie, fler bilder finns på Facebooksidan. Tänkte han behövde lite hjälp 🙂


Filmteamet som följt mig i åtta veckor. Bilden tagen inför sista synket på Titan. Kan inte säga vad vi gjort ännu. Tyvärr! 😉


Det bästa till sist! Säger som Fylking “Äntligen!” Nu har min “buff” äntligen landat efter lång väntan. Köp den hos Addnature.com! Då stöttar du Barncancerfonden med 30 spänn och du blir ballast väster om Texas! Klicka på bilden så kommer du direkt till artikeln för mer info.

Nu växlar vi upp och kör på stenhårt och glöm inte att “gilla” Mount Everest Super Ténéré Expedition 2012.

Boka gärna mig som din nästa föreläsare! Kolla på www.2everest.com för mer info.

Ha det bäst! /Pierre

Kommentera