VIKTIG INFO

Hej!
Jag har som ni vet siktet inställt på Mount Everest igen. I fråga om träning och förberedelser ligger jag mycket bra i fas med avfärden som var planerad till mars i år. Expeditionen är dock mycket kostsam och tyvärr har jag inte fått in tillräckligt med medel i tid för att det skall bli möjligt att hålla denna tidpunkt, trots stöd från några trogna sponsorer. Ni som känner mig vet vid det här laget att jag inte är personen som ger sig, även när det är motigt. Expeditionen är därför inte inställd, utan bara uppskjuten med ett år.

Den senaste tiden har mycket positivt hänt, speciellt får jag då nämna samarbetet med Yamaha, som kommer att generera en hel del uppmärksamhet från media. Jag räknar med en viss draghjälp från de tv-produktioner jag medverkat i, men dessa kommer tyvärr att sändas för sent för att jag skulle kunna ha någon nytta av det under en expedition i år.

Redan nu har jag inlett diskussioner med ett tv-bolag som visat intresse att följa expeditionen. Det finns dock inte möjlighet att ro det i land på så kort tid.

Till er som brukar följa mig kan jag ändå utlova att 2012 kommer att bli ett spännande och händelserikt år. Under de fjorton månader av förberedelser jag nu har framför mig kommer en hel del saker att hända. Jag kommer att köra vissa mindre expeditioner här i Norden och kommer även att medverka vid flera mc och vildmarksmässor. Härutöver kommer jag att göra en intervjuserie med svenska äventyrare som skall distribueras under året.

Jag vill tacka för det stöd jag känner från er som följer mig och mina förehavanden och hoppas att ni inte tröttnar, utan har förståelse för den uppkomna situationen.

Med vänliga hälsningar
Pierre Näsman

0 Replies to “VIKTIG INFO”

Kommentera