Full fart framåt & uppåt!

Trots ett mycket tungt beslut (se tidigare inlägg) som har besvarats bra både från sponsorer och följare är jag glad och kan se positivt på året jag har framför mig.

Jag har inte varit på latsidan och kämpar på för full kraft. Träningen går bra och det har givits möjligheter till lite vinteraktiviteter 🙂

Jag kommer att vara med på Hammarbybacken 6h den 11 Februari i bästa ranndoné stil. Dock inte för att tok köra utan mest för att få möjlighet att testa mig själv och få ett bra träningspass tillsammans med likasinnade. Ska bli riktigt kul med tanke på att jag inte stått på skidor sedan 1990 i Åre. Men i helgen var det dags och jäklar var ont jag fick i fötterna i lördags och idag gick det minst 100 gånger bättre. Ska till Hammarbybacken på tisdagkväll och köra mitt tredje pass sedan 1990. Jag kan väl inte hoppas på samma utväxling som idag men förhoppningsvis ska det gå bättre 🙂 Det är riktigt kul.

När det gäller Peak It Adventure Academy där jag är en av 15 elever i kursen som ska slutföras i april. Examensprovet är Keb Classic och det blir också i bästa ranndoné stil, ja jäklar vilken utmaning. Hade jag kommit iväg på min expedition hade det blivit min examen eftersom jag då inte hade kunnat vara med på Keb Classic.

Tror det ska bli ett spännande år med roliga aktiviteter på olika sätt. Jag ska även promota min expedition och flänga runt på Yamaha Super Ténérén på olika äventyr under året. Vad det blir kommer det mer info om senare. Torsdag till Söndag har motorcykeln varit på sveriges största mc mässa, På två hjul 2012 tillsammans med min skyltdocka med expeditionsutrustning medan jag själv haft träningsläger 🙂

Nu visar jag lite bilder om tiden som gått sedan sista inlägget.


Vid ett av våra kurstillfällen var vi hos Addnature efter stängningsdags och fick information om ranndoné skid utrustning med mera. Viktor visar och berättar för oss…


Viktor & Calle på Addnature.


Jag var på Formexmässan och hälsade på en samarbetsparner Giraf of Sweden På bilden är det jag och grundaren.


Helsvenska kvalitetsprodukter och på bilden kan ni se en av produkterna i merinoull som jag kommer att testa. Läs mer om produkterna på deras hemsida.


Jag gillar även att åka långfärdskridsko och brukar åka Vikingarännet varje år. Bilden är tagen nere på Albysjön här jag bor.


Klättrar även en kväll i veckan med mina klätterkompisar. Efter att ha tappat 18 kilo fett kan jag klättra en del grad sex leder vilket är glädjande. Kan bara bli bättre 🙂


Dagens bild från Hammabybacken! Jag hade nött i två timmar och fick då sällskap av min kurskompis Hanna Näslund från Peak It Adventure Academy. Vi körde på en timme tillsammans sedan avek jag.

Jag knatar med Tyson som vanligt och veckodistansen i bara hundprommisar ligger konstant på 49-74 km. Snacka om pigg hund och trött husse 😉 Nu är det dags för att sova och ta nya tag i morgon.

Ha det gott!
/Pierre

Kommentera