Inramning

Hoj o hej på er! Idag har jag jobbat med administration på kontoret och ätit lunch med Johan Byström VD för SLIPSKUNGEN.SE. Alltid kul att äta lunch tillsammans Johan och diskutera allt mellan himlen och havet. Antar att när man träffas på detta sättet kallas det äffarslunch, man diskuterar idéer och annat matnyttigt, he he.

Jag trivs bra på kontoret och har snart fått det att bli en hyfsad Base Camp. För en vecka sedan klistrade jag ihop nio bilder över Himalaya med Mount Everest som kung i motivet då Everest tronar som högsta berg med sin grymma plym. Här om dagen fick jag en testbild från Crimson.se. Bilden i maxformat är cirka 80 centimeter hög och 9,75 meter lång. Jag tog ner formatet till hanterbar storlek och utskriften blev 21 centimeter hög och dryga 2,50 lång. Lite längre än jag hade tippat. Att rama in den skulle bli jäkligt dyrt och att rulla ut den varje gång man vill se den är ingen höjdare. Jag köpte istället en 6mm MDF board för nästan ingenting och körde med spraylim. Det blev kanon! Dock blev bilden längre än 2,45 meter som var skivans maxlängd. Det var bara att kapa bort en bergstopp. Jag är nöjd med resultatet och ska nu köpa list och sedan sätta upp den på kontoret. Bild kommer när tavlan/bilden är på plats.

Träningen idag fick vara springandet i Nacka Forum efter mina fem tjejer på shoppingrunda. Jo, jag fick bära också! Nya tag i morgon!
Tjo på er!

PS
Panoramabilden kan ni se här. På den här bilden har jag skrivit in topparna som jag kan namnet på. Har jag gjort fel på någon är ni välkomna att rätta mig!

Advertisements

Kommentera