På plats

Det blev sent och stressigt igår. Jag var på kontoret och satte upp panoramabilden med hjälp av Tommy en god vän i kvarteret jag bor. Sedan blev det nog tre turer fram och tillbaka till kontoret via hemmet och Tyresö centrum. Det var mycket småfixande innan jag till slut var klar och nöjd.

Tommy står under panoramabilden vi precis satt upp.
Tommy Hiller står under panoramabilden vi nyss satt upp.

När jag var klar med kontoret fick jag börja packa mina grejer inför stundande resa till Fårö. Båtens avgångstid var 04:50 från Nynäshamn och när allt packande var klart hade klockan hunnit bli en stund efter midnatt. Stupade i säng för att sedan höra väckarklockan redan klockan 02:30. Vi kom iväg strax innan klockan 3 hemifrån Tyresö. Nu sitter jag i stugan vi hyrt på Fårö efter en mycket lång intressant dag. Vädret har varit mestadels molnigt men det har inte hindrat barnen från att bada som tokar. Vi hoppas på bättre väder i veckan men det ser dystert ut. Men det finns annat att göra än att bada som tur är. I morgonbitti ska vi ut på en långpromenad för att få blodet i cirkulation innan frukost. Ha det gott!

Advertisements

Kommentera