Sudersand & Bad

Tisdagen var vår första riktiga slappardag på Fårö. Det blev en heldag på Sudersands kanonfina sandstrand. I år verkar det vara mer folk på Gotland och Fårö än någonsin. Det är kanske bara illusion, men när vi skulle med Fåröfärjan i måndags var kön den längsta i mitt mannaminne. Kön var ända upp till Bunge kyrka om ni vet vart det ligger? Det är ett gäng kilometrar dit från färjeläget i Fårösund.

Hur som helst så var det riktigt skönt badvatten och stranden var full med folk som njöt av solen. Alla i familjen blev mer eller mindre brända av solen. Efter badandet, duschade vi och åkte till Digerhuvuds raukområde och njöt av solnedgången. Vilket ljus och vilket färgspel på himlen! Magiskt och vi njöt i fullt ut. Det tråkiga är att jag inte kan delge er några fina bilder därifrån på grund av att jag glömt min kortläsare och USB kabel till min systemkamera.

Ikväll blir det käk på badresturangen till musik och sång av bröderna Rongendal, tvillingingarna ni vet som sjöng “Time is ticking i’m just a minut from you!”…

Advertisements

Kommentera