Klockan tickar

Redan den 31:a Juli. Tiden på Fårö går i raketfart. Vi badar varje dag. Vi har även haft turen att slippa ösregn och dåligt väder på dagarna. Har det varit nederbörd har det kommit på natten. Visst vädret har kanske inte varit super duper men inte heller jätte dåligt. Vädret har varit solsken ömsom molnigt men det har blåst ordentligt. Hittar man lä har det varit toppen. Eftersom jag har varit här sedan barnsben hittar jag dom bra ställerna, he he…

Vi kollade på tvillingarna Rongedals uppträdande i tisdagskväll här på Sudersands badresturang. Uppträdandet får högsta betyg. På bilden här kan ni se hur glada Rongedalsbröderna blev när dom såg mig, he he… Skämt åsido så var dom mycket trevliga och verkade vara grymt schyssta.

Ja, kvällen slutade bra och vi gick hem mätta och nöjda.

Det har varit några magiska kvällar här på Fårö och häromkvällen åkte vi till Digerhuvuds raukområde och njöt av solnedgången och körde vidare genom Langhammars raukområde efter kusten. Jag passade på att ta några bilder av ljusspelet då solen gick ner bakom horisonten.

Igår var jag och visade familjen Norsta Auren som ibland omtalas som Sveriges finaste strand. Sandstranden är unik då den inte är en vik som är vanligast utan stranden buktar utåt “Aurudden” och är schizebred bitvis av den finaste sand man kan tänka sig. Halva stranden är för nudister och vägen till stranden är oskyltad och det kan vara lite bökigt att hitta dit.

Idag har vi softat med att besöka Fårösunds marknad. Har endast haft några långpromenader och längtar efter att få komma igång med riktig regelbunden träning. Hur som helst så ser jag konturerna på nya äventyr snart! Jag fattar inte vart tiden tar vägen! Dagarna bara rasslar på. Klockan tickar och snart är det måndag och vi checkar ut från huset här på Fårö och lägger även denna vecka till det som varit… Ha det gott!

Advertisements

Kommentera