Kampen går vidare!

Hm, kul att se att många läser bloggen och tack för mail! Ledsen att jag tappat lusten att blogga under en tid. Ska försöka få fart på bloggen igen. Själv tycker jag bara att jag upprepar mig hela tiden. Tränar och kämpar på men visst händer det allt möjligt. Ska delge er lite kortfattat vad som hänt sedan sista inlägget och lite annat.


Tog med mig familjen till Häggeby kyrka…


…för att hedra och besöka Göran Kropps grav. Jag undrar vad Göran hade för koppling till Häggeby. Någon som vet? Det var riktigt fint och rofyllt där.


Har även hunnit med klippklättring med mina kompisar. Bilden är tagen i Häggsta. Vi har klättrat en del i Tyresö också då på Träskberget.


På bilden kör jag ett pass med VAN däcken och för första gången drar jag alla tre däcken upp för slalombacken 🙂 Det här passet var slitsamt då jag drog däcken 6,5 kilometer totalt. Men jäklar vad nöjd jag var efteråt.

Det är viktigt med variation i träningen. Med variation blir det roligare och man kan träna oftare utan att gå sönder.


Det blir även en del MTB cykling i Tyresta Nationalpark.


Utöver träningen måste hunden rastas och Tyson och jag snittar 10 kilometer om dagen i hundprommisar runt omkring sjöarna och i skogen här jag bor. Om jag får för mig att vila och därmed stå över blir han lite grinig på mig 😉


Jag brukar hoppa in som statist i en del filmer har ni kanske sett och här är jag på casting på SVT mitt bland en massa dockor…


Här jag filmpolis statist i en barndeckare. Kul att nätverka när tillfällen ges.


Här på bilden hälsar jag på Anneli Wester när jag fick höra att hon tältade på toppen av Hammarbybacken. Hon är ju “skycamper” och innehar världrekord på att tälta högt och ensam.


Jag passade på att fråga om jag fick göra en spontanintervju (samtal) och det gick bra vilket jag är glad för 🙂 På bilden ser vi utsikten från tältöppningen.


Här tackar jag för kaffet och samtalet sedan var det ett äventyr att ta sig ner i mörkret utan pannlampa från Hammarbybacken.

Kolla in spontanintervjun här så får ni veta mer om Anneli Wester och hennes äventyr. Anneli fick priset som årets äventyrskvinna 2011.

Sommaren var seg med pollenallergi och god mat vilket gjorde att med ett grymt muskelminne i magen lyckades jag lägga på mig nååågra kilon. Ni som såg mig på TV i programmet “Du är vad du äter” lade märke till att jag rasslade ner 18 kilo på 8 veckor. Med Anna Skippers hjälp var det inga problem. Nu har jag startat om med Anna Skippers produkter som kan köpas på Skippersmart.se. Ska bli kul att köra så det ryker under hösten.


Nu har klockan redan hunnit passera midnatt! Jag rundar här och ska uppdatera mer frekvent för nu KÖÖÖR VI!

Kan nämna att jag haft ett riktigt jobbigt ryggskott som nu nästan är helt borta. Klockan fem ringer klockan och jag ska köra mitt första morgonpass på två veckor med mina Army Fitness kompisar i Årstaviken, framåt och uppåt!

/Pierre

One Reply to “Kampen går vidare!”

  1. Kul med en uppdatering på bloggen, tittar in emellanåt. Har själv flera gånger tänkt att besöka Häggeby kyrka och Görans minnesplats. Är också lite nyfiken på vilken koppling han hade till Häggeby.
    Uppåt och framåt!

Kommentera