Värk VS Värk

Igår masade jag mig ur sängen efter 2 1/2 timmes sömn typ. Hade svårt att somna då jag lade mig klockan 01:10 och klockan ställd på ringning klockan 05:00 för att stiga ur sängen och vara hos Army Fitness i Årstaviken klockan 06:15 då onsdagsmorgonens träningpass började. Efter lite snurrande i sängen och ex antal vändningar på kudden så somnade jag. Det blir fort svettigt för en varmblodig man som hellre ligger i ett tält och somnar till vindens ljud.

Vaknade lite trött medan hjärnan gick på högtryck för att hitta en ursäkt att slippa åka till Årstaviken för att träna. Kunde inte komma på någon ursäkt då jag verkligen kände mig bra i ryggen efter två veckors ryggskott. Det blev ett svettigt uppvaknande att börja morgonen med att springa till Hammarbybacken från Enskede gymnasium med ett fett bildäck på ena axeln. Vi körde på med ett gäng vändor i Hammabybacken uppblandat med en del andra övningar innan det var dags att springa tillbaka till Enskede gymnasium. Jäklar vad tungt det gick och ja jag fick en del känningar av ryggskottet. Stöttad av gruppen framdragen och påknuffad då det gick extratungt denna morgon kändes det grymt bra att sätta sig i bilen för att åka hem till duschen. Grymt nöjd av träningen och att jag verkligen genomfört passet var det bara att masa sig ut på en hundprommis a 6,5km. Det var då det. Idag har jag genomfört två powerwalks med hunden och faktiskt haft en grymt skön träningsvärk i hela kroppen. Den värken är helt juvlig i jämnförelse med värken man har vid ryggskott.


Tyson intog snabbt min sittsten på favorithöjden där jag brukar stanna någon minut och njuta av utsikten.


Ungarna ville ha Lasagne igår och jag kunde inte säga nej. Skulle göra två formar men det blev tre 🙂 Det svåra är att låta bli att käka alla dessa smaskiga kolhydrater själv när man lagar den typen av mat till familjen när man själv går på diet. Det är sådant jag kallar hårdhetsträning 😉

Nu ska jag lägga fram träningskläderna och även förbereda frukosten för morgondagens tidiga träningspass med det härliga Army Fitness gänget i Årstaviken. Frukosten kommer att bestå av proetindrink med psylliumfröskal även kallat loppfrö. Psylliumskalen har en renhetsgrad 98% och är fri från Gluten. Till det blandar jag i en matsked av bästa linfröolja. Det är supergott och nyttigt och är extra bra för mig som vill gå ner i vikt. Frukostdrinkarna går att köpa på Skippersmart.se

Fridens! /Pierre

Kommentera