Ny träningskompis

Har hittat en ny träningskompis som nu även blivit en mycket god vän med siktet inställt på att klättra höga berg. Killen heter Vaggo Schölin och har spelat i handbollens översta skikt, elitserien med både Hammarby och Djurgården. Han har varit A-landslagsman för Grekland och representerat Grekland i både OS och VM. Därtill har han varit proffs i Grekland och Rumänien. Vaggo är grymt målinriktad och kan mycket om träning. När vi skulle träna tillsammans för första gången bestämde vi att jag skulle ta med mig VAN däcken ner till Alby friluftsgård. Shitt va skeptisk han var till däckdragning. Vaggo ville prova och blev helt såld och insåg att det var ett bra komplement och skaffade genast egna däck.


Vi kör nu regelbundet tillsammans och det blir någon slags intevallträning med däcken. Att dra däcken i högt tempo så mjölksyran sprutar i benen för att sedan släppa av alla däcken och springa utan för att sedan upprepa det hela om igen…


Jag blir helt crazy när man kan peppa och skrika på varandra. Vilket behövs för att orka att flytta sina gränser.

Vi snackar kost också och där är våra behov helt olika liksom våra kroppar. Men kul har vi! 🙂

/Pierre

3 Replies to “Ny träningskompis”

  1. Åker till tanzania nu på söndangen med en grupp fotografera. ta konatkt så planerar vi nästa år finland.
    1 december ordnar jag en event, kommer du med??

Kommentera