Vinter och snö!

Oj, vad tiden går. Men nu är äntligen vintern här och jag ser fram emot ranndoné åkning och att åka långfärdsskridsko. Jag har legat lågt här på bloggen då jag sliter med bokskriveri samt varit under vattnet en del med mera.

Gotland2012_10_08_1618_1_081_2012_10_08_1618_1

Nu tar jag nya tag och uppdaterar mer frekvent. Framåt och uppåt!
/Pierre

2 Replies to “Vinter och snö!”

  1. I love your blog.. very nice colors & theme. Did you make this website
    yourself or did you hire someone to do it for you? Plz answer
    back as I’m looking to construct my own blog and would like to know where u got this from. thanks

    1. Hi and thank’s! I make my blog himself. Using the Kubrick theme and pay a little extra to change the bakground to my own picture. Very glad that you like my blog. Good luck with your own blog. Regards Pierre

Kommentera